Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

91 НЕГ ,,Проф. Константин Гълъбов'' - нова тема

  • 1 528
  • 1
Здравейте, уважаеми майки! Дъщеря ми е приета в 91 НЕГ в 8 клас за учебната 2017/2018 г. Видях, че останалите теми за гимназията са заключени и затова публикувам нова. По информацията от предишните считам, че малко са се променили нещата. Имам няколко въпроса, на които искрено се надявам да ми отговорите.
1. Може ли някой да ми даде малко информация за т.нар. ,,немски отдел". Каква е разликата между обучението на децата в него и извън него? Заслужава ли си?
2. Прочетох в старите теми от 2013-2014 г. за профили ,,математически" и ,,биология и химия". Нито в сайта на гимназията, нито в заявлението за приемане имаше нещо такова. Интересувам се дали съществуват тези профили още и кога се разпределят ученици в тях.
3. Доволни ли сте от учителите? Ако може да посочите имена. Ако някой има информация кой ще поеме тазгодишния 8 клас.
4. Всичко по организирането на учебници, родителски срещи и за което се сетите, че ще е полезно.
5. Има ли униформи? Аз доколкото се осведомих няма.
6. Руски или английски? Това разбрах, че са двата варианта за втори език. Обясниха ни, че в края на осми клас щяло да стане разпределянето. Така ли е наистина и на какъв принцип става?
Благодаря предварително на всички, които ще отделят време на тази тема. Дъщеря ми е много развълнувана и иска всичко да знае. Надявам се да успея да разбера нещо повече. Приятен ден от мен!
Виж целия пост
# 1
http://www.bg-mamma.com/?topic=985190.15
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия