Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Софиямед - тема №2

  • 57 564
  • 434
Отделение по Акушерство и Гинекология
ОТВОРЕНИ ВРАТИ:
Всяка сряда от 13:00 до 16:00ч. в отделението по акушерство и гинекология се провеждат Отворени врати, по време на които бъдещите майки имат възможността да се запознаят с условията в отделението, както и със специалистите в него.

Заповядайте и на лекциите в безплатното Училище за родители на УМБАЛ "Софиямед" всяка сряда от 15:00ч. в Конферентната зала на ет.6!Актуалната програма можете да намерите тук: "Училище за родители".

Полезна информация при прием за раждане:
Необходим багаж при постъпване за раждане:

1. Направление № 7 за хоспитализация
2. Обменна карта
3. Лична амбулаторна карта /за издаване на болничен лист/
4. Лична карта
5. Тоалетни принадлежности за майката /нощница, чехли/

Не е нужно да носите пелени, козметика и дрехи за Вашето бебе. Всичко необходимо за неговия престой в болницата се осигурява от УМБАЛ „Софиямед“.


Старата тема
Виж целия пост
# 1
Благодаря за полезната информация, все пак ще съм благодарна, ако някой сподели мнение за Д-р Димитров. Благодаря
Виж целия пост
# 2
Аз родих в края на миналата година там и д-р Димитров ме е преглеждал няколко пъти докато бях в болницата. С много добри впечатления съм - много позитивен човек и внимателен като лекар. В предната тема има доста суперлативи изписани за него. Повечето лекари в Софиямед са наистина страхотни, така че едва ли ще сбъркате Simple Smile Лека бременност Ви желая и успех, който и да изберете!
Виж целия пост
# 3
Благодаря за отговора, а може ли някой да ми каже как стои въпроса с избора на екип при естествено раждане. Има ли възможност да си избера лекар и като дойде момента да го извикат, или се ражда при дежурен?
Виж целия пост
# 4
Там раждането е платено във всички случай, така че е във ваш плюс да си изберете лекар. Хубавото е, че той може и да ви проследи бременността.
Виж целия пост
# 5
Да знам, но в Надежда например пак е платено, но ако раждането е нормално отиваш в болницата и те поема дежурен лекар, който е на смяна. Избор на екип има само за секция. Питам в Софиямед дали е така, или има избор на екип и при нормално раждане.
Виж целия пост
# 6
Ако докторът, който Ви следи бременността изражда в Софиямед, се уговаряте с него. По принцип, ако се наложи,  Ви поема дежурният екип, като междувременно Вие или дежурните викат Вашия лекар за раждането. В моя случай имахме уговорка, ако тръгна да раждам, звъня му и той идва. Ако е през нощта, екипът на смяна се свързва с него и го викат като дойде време. Но аз родих в ден, в който си беше на смяна  и така не се наложи да се доуговаряме. Постъпих предната вечер, заради намалели води, с идея за предизвикване на раждане на следващия ден. Нощната смяна ме подготви и на сутринта, когато застъпи дежурство, пристъпихме към раждане, но това, разбира се, е до късмет.  Не се притеснявайте, ако имате уговорка с конкретен доктор, той ще си бъде на раждането, независимо  нормално или секцио.
Успех!
Виж целия пост
# 7
Благодаря за обстойния отговор. Пак ще помоля, който има опит с Д-р Димитров да сподели, защото аз съм много доволна от него, но за раждане не знам как е, имам още време, но ми е притеснено още от сега. Благодаря предварително Blush
Виж целия пост
# 8
Аз раждах именно при него миналата година. Много внимателен доктор, препоръчвам с две ръце
Виж целия пост
# 9
Аз родих при Нецов, който е и завеждащ, уговорката ни беше да му звънна, по което и време да започна да раждам. И при мен не се наложи, тъй като си беше на смяна през деня. Честно казано, според мен главната роля при раждането имат акушерките, ако няма усложнения, лекарят Ви няма да бъде неотлъчно до вас, дори бих казала, че може да се появи за не повече от 15-20 мин за цялото раждане Grinning От много познати съм го чувала, в различни болници - навсякъде е така. Но екипът в Софиямед е наистина страхотен, доволна съм и от акушерките, и от лекарите, неонатолози,сестрите - всички бяха страхотни - много позитивни и отзивчиви Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Ами не е точно така. Много зависи от лекарят. Аз раждах два пъти при Кръшкова, вторият път даже Димитров беше на смяна ( може би защото бях единствената раждаща в този момент ) и той се присъедини към екипа. Не съм имала усложнения, по повечето стандарти родих доста бързо. Кръшкова беше почти неотлъчно до мен. Проверяваше показателите, обяснявеше ми какво следва или просто си говореше с мен докато чакашме пълното разкритие. Тя главно и даваше напътствията по време на напъните.  Димитров също ми направи много добро впечатление. Говори много благо и увладяно, около него се носи някакво спокойствие. Но все пак той беше водещият лекар в случая.
Виж целия пост
# 11
Благдаря ви момичета, дадохте ми много полезна инфорация. Искам да ви попитам обстановката в родилната зала и болничните стаи как е  и бебчо като се роди при вас ли си беше през цялото време докато ви изпишат, или ви го носеха от време на време?
Виж целия пост
# 12
Момичета, търся мнения за д-р Узунова, ако има някой който се е следили раждал при нея ще съм ви благодарна да споделите. Моята лекарка беше д-р Владова, но сега не знам какво става с нея, дали още се води в болницата, чух че била в много дълъг болничен, а си търся лекар за проследяване.
Виж целия пост
# 13
Момичета, търся мнения за д-р Узунова, ако има някой който се е следили раждал при нея ще съм ви благодарна да споделите. Моята лекарка беше д-р Владова, но сега не знам какво става с нея, дали още се води в болницата, чух че била в много дълъг болничен, а си търся лекар за проследяване.

Д-р Узунова е страхотна, препоръчвам я с две ръце! Следих се и родих и двете си деца при нея.
Но до колкото знам скоро, ще излиза по майчинство Wink
Виж целия пост
# 14
Еее се нямам късмет аз със лекарите, тя щом ще излиза по майчинство отпада, аз съм едва в 8 седмица. А кой друг бихте ми препоръчали, някой има ли впечатления от Колева?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия