Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Софиямед - тема №2

  • 55 995
  • 414
# 60
Зависи кой доктор си избереш, но повечето работят със здравната каса.
Аз съм си плащала преглед с видеозон, след изчерпването на 3те полагащи се от касата. Като цяло е това
Виж целия пост
# 61
Момичета, а знаете ли как стои въпросът с присъствието на таткото по време на раждане, колко струва, ако има и други родилки в родилна зала ми се струва неуместно...? Или ако не е при нас, къде изчаква и кога вижда детето?
Благодаря предварително
Виж целия пост
# 62
Мисля че няма други родилки, ама все пак да кажат вече родилите, ще се радвам на един по-пресен разказ Simple Smile
Виж целия пост
# 63
За присъствие на таткото нищо не мога да кажа, но след като родиш и те настанят в стая, ако няма някакви услужнения почти веднага ти носят детето и таткото може да влезе при вас.
Иначе посещенията са разрешени всеки ден между 4 и 5 (поне така беше).
Виж целия пост
# 64
Много благодаря Simple Smile А имате ли мнение за неонатологията? Напр. имат ли тази лампа, под която се слага бебчо при жълтеница... Тъкмо една приятелка ми разказваше, че в Щерев нямат и ако се наложи, изпращат бебо в друга болница.
Виж целия пост
# 65
Имат Simple Smile тя се води лапма за фототерапия . На моята приятелка детето го " пекоха" заради жълтеница със специални очила.
Виж целия пост
# 66
Момичета, може ли някой да даде малко светлина относно режима на новородените в болницата, разбрах, че само вечер ги взимат, така ли е наистина? Отделно, ако цял ден са си при нас, това ме навежда на мисълта че ще трябва да му взема повече дрехи, козметика, памперси. Бие какво взехте за бебето в болницата ?
Виж целия пост
# 67
През нощта също може да е при теб ако искаш.
Дрехите, пелени и козметика не ти трябват - те си имат и поне преди година беше хубава (козметиката имам предвид).
Децата ги вземаха по време на визитация два пъти на ден, за тоалет и ако ти им го оставиш (ако искаш да слезеш до кафенето примерно).
Виж целия пост
# 68
Момичета, а случайно някоя да си е носила от онези големи помпащи се топки, които препоръчват по време на контракции? Дали разрешават Grinning
Виж целия пост
# 69
Момичета, а случайно някоя да си е носила от онези големи помпащи се топки, които препоръчват по време на контракции? Дали разрешават Grinning

Когато раждах там преди 3 м. едно момиче си беше донесла и топка и разни масла, цялата й стая ухаеше на тях. Но тя си беше платила да е в самостоятелна стая, нз дали това е от значение.
Виж целия пост
# 70
След раждането не настаняват ли родилките в самостоятелни стаи, поне така информация ми бяха дали от преди около година ?
Виж целия пост
# 71
Родих със секцио и първите 3 дни бях сама в стаята, след това доведоха момиче, което току що беше родило нормално.  Във всички стаи където имаше родилки бяха по 2. Само това момиче за което по горе споменах беше сама, но си беше платила за това.
Виж целия пост
# 72
Момичета, супер сте! Много полезна информация.

 Дали може да разкажете как протича изписването от болницата?

Благодаря и спокойна неделна вечер Simple Smile
Виж целия пост
# 73
Да и аз ще съм благодарна да разбера за изписването,също така и дали в стаите се допускат външни хора, когато не са самостоятелни(надявам се не,но все пак да попитам) ?
Виж целия пост
# 74
Относно допускането на посетители - по регламент свиждането в това отделение е от 16ч. до 17 ч.  Но е доста гъвкаво, имаше татковци които идваха и към 18. Нямаше проблем, пускаха ги, важното е да не се засичат с времето за визитации. Иначе с момичето, с което бяхме в стаята, горе долу се разбирахме на кой роднините към колко часа ще дойдат. Повече не стояха по цял час, а 10-15 мин.. Само вендъж ни направиха забележки да не влизат повече от 2-ма външни в стаята. Желателно е  само по 1 човек.

За изписването обикновено го решават след сутрешната визитация, която е към 8-9 сутринта. После няма ограничение, по което време ще ви е удобно да си тръгнете. Важното е ги предупредиш заради документите (епикризи, плащане и т.н.). Но повечето които бяхме там си тръгнахме към 11-12ч.
Препоръчвам ви да отидете на отворените врати за да разгледате отделението. Пред самото него има отделно фоайе,  където може да се съберат роднините и приятелите и там да си направите снимки.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия