Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АПРИЛСКИ МАМИ 2016-ТЕМА 11

  • 49 673
  • 626
# 615
Въобще не се притеснявайте. Сияна говори, мъчи се да каже думите но пак звучат бебешки, прави изречение но без свързващи думички. Например :"мама доди купи бонки". В превод : мама ще дойде и ще купи бонбони. Има деца в яслата които говорят много,но мен не ме притеснява. Бих се притеснила ако стоим все още само на мама и тати. Децата се опитват ,значи всичко е наред. Иначе е много музикална и все да пее и да танцува пред огледалото. Като всяка малка дама,все още не е направила дезодоранта микрофон. Grinning да са здрави децата само. Аз във яслата големи скандали имах с една майка. Хванах я да дава антибиотик на детето преди да го пусне в групата. Че като я питах защо не го гледа като е болно,че като ми викна тази. И на мен това ми трябваше и да видиш, че директорката дойде и като пита какъв е проблема и като разбра. Предупреди майката,че следващия път ще отпише детето . Все пак правилника за вътрешния ред,много ясно пише че деца с антибиотици и болни не се допускат. Но явно на всякъде ще има безотговорни хора.
Виж целия пост
# 616
Таничка,и ние говорим по същия начин.Разбираемо ,но някак по бебешки и без свързващите думи.Но съм доволна,като знам ,че в началото на 2г.и 4 използваше 10тина думи само.Стараят се жените много и прекрасно тържество бяха спретнали за 8-ми,макар да не са педагози. Иначе родителите в групата са много свестни,но при нас има много малки дечица и посещаемостта не е голяма.
Виж целия пост
# 617
Мими,и при нас всички тържества до сега бяха страхотни. Сияна за 1 година научи много неща,тя тръгна на 19.03.2018 на ясла и съм супер доволна от персонала. Толкова бързо ги прие Сиси,че на 5 ден вече остана да спи там. Но със определени родители не можем да излезем на глава. Не искат да дават пари за подаръци на госпожите. А сумата беше по 5 лева на дете. И не, че нямат възможност,просто да се заяждат. И от 22 деца в групата,подаръка беше от 17 деца. И това сравнение с децата. Кое какво правило,кое какво не правило. Като се засечем като ги водим или взимаме,бързам да оправя Сияна и да изчезваме,че направо не мога да ги издържа Grinning Миме,вие в коя ясла сте?
Виж целия пост
# 618
Ние сме в Кокиче,на алана. В началото ходихме с огромно желание,после като се върна едната госпожа титуляр,вече не толкова. Просто не я харесва и това е,но не ми създава проблеми.
Тя да ти кажа и мене ме плаши,една едра с дебел глас,ама не че е лоша жената Satisfied
Виж целия пост
# 619
Здравейте, момичета Simple Smile
Даниел също ходи на ясла. Откакто е почнал миналата пролет, почти, да не кажа изобщо, не е отсъствал. Ходи с голямо желание, всеки ден обяснява колко е хубаво там. За всеки празник имат тържество, учат много песни и стихотворения. Тържеството за 8-ми март ще е утре, малко следпразнично, но нямаю търпение Simple Smile
За см не знам колко е, може би около 100, 16.500кг. Яде всичко - много обича плодове и зеленчуци, но и сладичко Simple Smile
Много е енергичен, много емоционален. Все още не спи спокойно нощем, буди се по няколко пъти. А като се улучат и по едно и също време с бебето, е много забавно Simple Smile
Радвам се, че темата се събуди Simple Smile
Виж целия пост
# 620
Максим също не спи спокойно нощем, имам чувството, че сме се върнали към бебешкия му период. На обяд често вече пропуска спането, особено ако не сме вървели достатъчно и не се е уморил.
Виж целия пост
# 621
А тръшкат ли се вашите деца? Напоследък девойката ми играе страшни номера.
Виж целия пост
# 622
При нас никога не е имало тръшкания, когато му обясня, разбира. Но моята приятелка, която има детенце на годинка, каза, че започнало да се тръшка. Учудих се, но нали знаеш, всяко дете показва по различен начин емоциите си.
Виж целия пост
# 623
Имаше 1 период в който Сияна много се тръшкаше. Кажех ли "не" и се почваше. Слава Богу вече минахме този период. Единствено в момента не можем да се разберем какво да си обличе за ясла. Винаги иска да е с рокли и поли,и сутрин за това се караме .
Виж целия пост
# 624
Завиждам на тези, които могат да присъстват на тържествата на децата....при нас не е разрешено, че много се разсейвали мъниците.
Тръшкане и лигавене не е имало, макар че на моменти се опитва да играе театър, голям актьор е. Разбира какво му се говори, но има свои виждания за много неща. Ако не е опасно за здравето или живота- нямам проблеми да показва характер.  Драми големи с "не" не е имало до сега.
И аз забелязвам, че Тервел започва да прави доста бебешки неща, които като бебе не ги е прави. Скоро пролази на 4ри крака, започна да "пръцка" с уста и да се плюнчи нарочно, скоро имаше период, в които искаше да ме хапе...
Виж целия пост
# 625
А тръшкат ли се вашите деца? Напоследък девойката ми играе страшни номера.
Амини, при нас е същото, девойката е голяма сръдла.
Виж целия пост
# 626
Моят Ванко е много разбрано дете и се разбирам без проблеми с него. Откакто е на градинка обаче започна да се опитва да копира другите деца и да се инати и тогава е малко по-сложно. Но засега не се тръшка. Кой знае кога ще научи и това...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия