Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Търся филм, сериал... – Тема 9

  • 94 515
  • 740
Добре дошли в темата, в която всеки може да зададе въпроса: "А кой беше филмът/сериалът, дето...?" и почти винаги да получи адекватен, бърз и информативен отговор от някоя любезна съфорумка. 

Що се отнася до въпросите от типа "А къде да намеря/сваля/гледам...?" - тук нещата малко се усложниха след новостите във форумната политика. Но дори и при наличието на някои ограничения, пак се намират начини и средства - все пак това е форум за взаимопомощ, нали така!  Grinning

А ето и линкове към старите теми:
Търся филм/сериал/.........../.........?
Търся един филм
Търся филм , сериал ............ Тема 2
Търся филм , сериал ............ Тема 3 
Търся филм , сериал ............ Тема 4
Търся филм , сериал ............ Тема 5
Търся филм , сериал ............ Тема 6
Търся филм , сериал ............ Тема 7
Търся филм , сериал ............ Тема 8

Пожелавам на всички да намират винаги това, което търсят.  Sunglasses
Защото е казано: "Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори – защото всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на тогова, който хлопа, ще се отвори." — Евангелие от Матея 7:7-8
Виж целия пост
# 1
Брей буквално било написано в Евангелието.
Виж целия пост
# 2
Ще помагам, както досега.  Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Мерси за новата тема
Виж целия пост
# 4
Много филми търся аз. Някои съм им отделил часове ровене в интернет , но безуспешно.
Ще сложа тук само някои от тях.Повечето съм ги гледал като малък и са старички.
1-Двама мъже с микробус, поставиха устройство на стъклото на една сграда и после пуснаха лазер към него за да подслушват намиращите се вътре. Един от тях , обаче вдигна бутилка (или чаша) с вино , и през нея видя лазера. Последва гонитба на буса, единият мъж скри записа сред касетките на ... детето си май беше. Другия май го убиха.
После се оказа , че е било заговор за бомбен атентат на кола. Нещо такова.
(в интернет попаднах на англоезичен форум в който един човек издирваше този филм, но никой не беше споделил)
2-Пилоти на изстребител.Бяха им правили някаква психоманипулация да ги контролират с числа. При определена заповед им показваха в шлемовете определено число и те действаха безпрекословно. Ако не се лъжа 666 беше да се самоубият.
3- Филм за малък космически кораб. Участват и деца. Бяха ги намерили.Помня финалната сцена , където са в болницата и космическия кораб (с големина на орех) най-после успя да излети, но в последния момент един мъж се опита да го хване. Той направо мина през ръката му и проби дупка.
(НЕ става дума за широкоизвестния филм със живите космически кораби Batteries not included)
4-това може би е серия от някой сериал. Имах съмнения за Стар Трек и още два сериала, чел съм им описание на сериите, никъде няма такова нещо.
Докато летят в космоса, срещат един космически кораб стар, със старомоден реактивен двигател. А науката вече използва свръхсветлинни двигатели. Май нещо го поправяха , на борда имаше голям екипаж. Предложиха им да им сложат свръхсветлинен двигател ама те май отказаха. А проблемът беше, че със този реактивен двигател вдигаха доста голяма скорост и така за екипажа времето вървеше по-бавно , а всички останали остаряваха бързо. Корабът приличаше на обикновена ракета но с огромни дюзи отзад.
5- Действието се развива  в една къща. Къщата попада в някаква черна мъгла , която лека полека влиза през прозорците и превзема стая по стая. Тези вътре май бяха деца и се мъчеха да открият причината за всичко. Мислеха, че едно от момичетата е причината и я приспаха, но после се оказа, че тя ги е спасила като е пренесла къщата в някакво изолирано пространство. И накрая си спомням че връщането им беше мигновено , с лекота.
Мяркат ми се и разни неща - магии , кръгове на земята, защитни заклинания... вещици... Не знам обаче дали не меся филмите Simple Smile


Виж целия пост
# 5
Търся един сериал, който даваха преди 20-тина години. Може би по Ефир 2, не помня. Най-вероятно от САЩ. С две думи беше за свалки и беше заснет изключително динамичен. Самите серии бяха кратки, може би 25 минути.
Виж целия пост
# 6
http://www.imdb.com/title/tt0237123/
Виж целия пост
# 7

Edit: Определено не е това. Погледнах първи и четвърти сезон. Този сериал, който търся, беше по-лъскав и, както казах, имаше много динамични сцени. Времетраенето на епизодите е възможно да е било и 15-тина минути всяка.
Виж целия пост
# 8
Здравейте! Мъча се да се сетя заглавието на един съветски филм, но не мога. Моля, помогнете!
Разказва се за един млад певец, който попадна при добър учител и започна да учи класическо пеене. Стана много добър певец. Финалът е много характерен: той имаше самостоятелен концерт в препълнена зала и в този момент му съобщиха, че учителят му е починал. В негова памет изпя Аве Мария, мисля че на Бах. Вълшебно изпълнение, по-добро не съм чувала. В това време съпругата на учителя слушаше концерта по телевизията, държеше в ръцете си домашното кученце и му казваше: "Това е за татко!" Много трогателно.
Ако някой ми помогне да се сетя заглавието и каквато и да е друга информация за филма /например името на певеца/, ще му бъда много благодарна.
Виж целия пост
# 9
Здравейте, търся един италиански филм, къс сериал от 4 епизода „Жената, която се завръща” . В момента го дават по бнт, но хванах само края на 2 серия, а бих искала да го гледам целият.
Виж целия пост
# 10
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=654006.new#new

Тук може да си изгледаш 2-ри епизод http://i.cdn.bg/bdvr/4eViE8vGzI
Виж целия пост
# 11
Извън Бг съм. Линкът не ми се отваря.
Благодаря все пак.
Виж целия пост
# 12
сега по BNT HD. Утре от 18:00 3-ти еп. по BNT HD.
Виж целия пост
# 13
В предишната част на темата (на последната страница) mishka88 беше написала
Цитат
Търся романтична комедия, която съм гледала преди няколко години по HBO или Cinemax. Момиче и момче се запознават по време на полет(мисля, че той беше военен), тя беше скъсала с приятеля си и убеди момчето да дойде с нея и да се представи за нейният приятел. Нямаше някакви известни актьори, а името не помня.

Аз се сещам за този филм (макар повечето актьори да са известни тук): http://www.imdb.com/title/tt2279339/
Виж целия пост
# 14
Търся " Този път завинаги" или е канадски или американски, в търсачката на форума не намерих нищо писано по темата , тя май не работи много читаво. Ще се радвам ако някой помогне.Flowers Bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия