Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Деца с очни проблеми - тема 9

  • 29 939
  • 139
# 135
Благодаря, че пишеш, Катри! Ще се постарая да изчакам, вместо да се шашкам от сега.
Скрит текст:
Все се заглеждам в очите на детето и се питам, успяхме ли
Виж целия пост
# 136
И аз да отговоря на CoffeCup - и аз за същото нещо се бях притеснила след операцията на нашето дете за страбизъм. Той също си кривеше очичките след операцията и как да се изразя... не бяха центровани. Но се нуждаят от време (няколко седмици мисля, че беше) мозъкът да възприеме новата ситуация. Затова не се притеснявай CoffeCup! Всичко трябва да е наред! Ъгълът на кривене не се оправя автоматично след операцията, нужно е време за напасване. След като лекарят казва, че се е справил значи така трябва да е! Стискам палци да е ок!:hibiscus:HeartBlush
Виж целия пост
# 137
Благодаря за отговорите и насоките, момичета Hug Ще изчакам.
Виж целия пост
# 138
Здравейте, след дълго колебание и със свито сърце, реших да попитам в темата, в която виждам, че напоследък няма активност, но друга такава няма, поне в бг мама. Преди 4 дни оперирахме детето от страбизъм - кривеше дясното око. Всичко мина сравнително леко, той се възстановява и вече играе навън с приятели. Хирургът каза, че е успял да изправи окото. Но. Струва ми се, че оперираното око все още не е подвижно, колкото другото. На моменти дори се чудя дали другото око - здравото, което не кривеше, сега не криви. Вярно е, че все още не сме сменили очилата - това ще стане на втория контролен преглед в сряда, а те са центрирани назално, тъй като кривенето на окото беше навън. Ще се опитам да се свържа утре, но за беда е неработен ден. Ако някой със сходен опит ме прочете и реши да пише, ще ми бъде от полза. Как протече при вас възстановяването след операцията за страбизъм?

Здравейте, бихте ли казали при кого правихте операцията и колко време беше болничният престой. На нас ни предстои такава операция и съм леко притеснена.
Виж целия пост
# 139
Здравей, при нас се оказа, че всичко е наред. Детето е на училище. Изписват същия ден, 2 часа след процедурата. Операцията беше във Вижън, в новата им болница в Дружба.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия