Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Първи стъпки в ученето - как да подготвим първокласника

  • 3 435
  • 1
Да имаш първокласник е един от най-вълнуващите моменти в живота на всеки родител. Подготовката на първокласника за този голям ден е от особена важност както за родителите, така и за самите деца. Учебници, тетрадки, дрехи, обувки… Трябва да се помисли за всичко, до последния детайл.Едно от най-важните неща за всеки първокласник е мястото у дома, където ще пише своите домашни, ще учи азбуката, ще смята, но най-много от всичко ще се забавлява, докато прави всичко това.
Мястото за учене трябва да е съобразено с неговите навици, интереси и начин на концентрация, за да се чувства комфортно и в свои води. По този начин запомнянето и ученето ще бъде бързо и ефективно.

Организирайте учебното място с бюро с надстройкаТо не е просто бюро, а учебна станция, с която всеки, жаден за знания, се чувства на правилното място. Оползотворява пространството максимално благодарение на допълнителната надстройка с подвижни рафтове за книги, CD или DVD и магнитна дъска за бележки. Изберете стол, който се регулира във височина за повече удобство. Вижте повече тук.

Комбинирайте с контейнер за съхранение, за да е всичко прибраноПравилата помагат на децата не само в учебния процес. Бюрото, в комбинация с контейнера за съхранение, ще поддържа всичко на място благодарение на много чекмеджета. Със специално място за кабели, за да сте още една крачка пред хаоса. Персонализирайте учебното място за детето, като изберете стол в подходящ цвят. Вижте повече тук.

Инвестирайте в бюро, което расте с вашето детеС обувките положението е следното: есента купуваш нови, а до пролетта са омалели. Така е, защото основна работа на децата е да растат. А какво ще кажете за мебели, които следват същото темпо? Вижте повече тук.

Споделете как подготвяте вашите първолаци за първия учебен ден?
Виж целия пост
# 1
Моята голяма дъщеря ще бъде ученичка в първи клас. До вчера нямаше дори раница, но се погрижихме и постепенно мисля до 15.09 да наваксаме. Днес сложихме бюрото в стаята и и предстои да подревдаме нещата по него. Освен това приготвям една поръчка за дрешки от asda с интересни дрешки специално за училище. Естествено съм говорила с нея и тя си ги избра. Всички много се вълнуваме. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия