Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Прага - Тема 3

  • 2 539
  • 7
Здравейте,

пускам нова тема, защото старата вече е минала 50 страници, а и няма много активност напоследък.

Ето линк към нея.

Някой бил ли е на скоро там и можете ли да препоръчате хубаво местенце в центъра за двама души през Airbnb?

Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Госпожа Лаленце виждам че никой не е отговорил затова питам : Направихте ли си екскурзията? Да споделиш къде се настанихте, какво посетихте? На мен ми предстои в средата на януари едно пътуване от Полша през Чехия до България и по принцип избягвам агенциите ...трябва да се организирам овреме
Виж целия пост
# 2
Здравей, tky Simple Smile

Да, ходихме в края на септември. Наехме си студио за двама през airbnb и останахме много доволни. Ще пиша уикенда по-подробно Simple Smile
Виж целия пост
# 3
ок чакам
Виж целия пост
# 4
Здравей, извинявай, че се забавих с отговора.
Та както писах ние избрахме да се настаним през airbnb, харесахме си студио, което се оказа на 30 мин пеша от Карловия мост. Транспорт почти не сме ползвали защото използвахме да се разхождаме до центъра, но когато и да се наложеше е бил винаги редовен.
Винаги когато пътуваме в чужбина избираме някой от първите дни за да направим обиколко с безплатния тур за града - в случая Free Walking Tour Prague . Обикновено се придобива доста представа за града и историята му, а в следващите дни се връщахме на местата, които са ни харесали по време на тура, но не сме имали време да разгледаме обстойно. Градът имат стара и нова част, които спокойно могат да погълнат по един цял ден в разходка. Едно от местата, които най-много ми харесаха е Vyšehrad, което беше точно до нашата квартира - дворец с крепостна стена, парк и църква.
Ние също така ползвахме пътеводителя на National geographic , който многни улесни.
Всичко зависи колко души ще сте и какъв вид екскурзии харесвате. Ние си бяхме двамата със съпругът ми и като цяло обикновено не влизаме по музеи, освен ако не сме впечатление от нещо, обикновено правим големи пешеходни разходки с много спирки до различни сгради или заведения.

Пиши какъв е вашият план и ако мога ще помагам Simple Smile

Виж целия пост
# 5
Записвам се и аз в темата.
Страшно ми липсва Прага Sad
Виж целия пост
# 6
Здравейте,

Вчера се завърнах от Прага! Посещението на Прага беше незабравимо! Тръгнах малко скептично настроена,но останах очарована! На всички които тепърва ще пътуват за Прага,мога да им кажа едно.... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО посетете зоопарка! Уникален е!
В центъра на Прага почти всички са българи.Свободно си говорехме на български,и като чуеха българска реч,ни отговаряха.Има българско заведение на име Хавелка.
В Прага може да се пазарува както в крони,така и в евро.
Виж целия пост
# 7
Прага – тема 2
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия