Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Поръчки от Wish.

  • 116 727
  • 267
Здравейте,някоя от вас поръчвала ли е от Wish? Има интересни на пръв поглед неща,но се интересувам дали реално пристига това,което сме поръчали.
Освен това,ако някоя е поръчваме нека сподели за колко време и пристигнаха нещата. 👗👠


Виж целия пост
# 1
Wish е какво?
Виж целия пост
# 2

Приложение/сайт за поръчване на дрехи обувки и т.н.
Виж целия пост
# 3
Да, аз пазарувам оттам. Имам 7-8 поръчки, от които няколко пристигнаха за две седмици, другите закъсняха, писах им и ми върнаха парите без проблеми.В момента имам една поръчка, която утре ѝ е крайният срок и ако не дойде пак ще ми ги върнат / писах им вчера/.Пазарувах с карта, не с Пейпал, но в момента има някаква 10процентна отстъпка с Пейпал.Пратките пътуват с различни пощи, понякога има, понякога няма тракинг номер. Стоките са мнооооого подобни на Алито, да не кажа същите.
Виж целия пост
# 4
Аз имам много поръчки от там , всички пристигнаха за 2 седмици , само една се забави около 45 дни. Всичко , което съм поръчвала е това което си е описано че е.  Готиното е , че повече поръчки , повече отстъпки получаваш за следващата , трупаш си точки от това да качваш снимки на продуктите , коментари и да оцениш времето за доставка  , опаковката и т.н. , а тези точки обръщаш в процент , който ти се изважда от цената за доставка при следващи поръчки. Единствения минус за мен е чакането.
Виж целия пост
# 5
С безплатна доставка ли е сайтът?
Виж целия пост
# 6
С безплатна доставка ли е сайтът?

Не
Виж целия пост
# 7
А колко е доставката? С каква карта се плаща дебитна или кредитна?
Виж целия пост
# 8
С какво се доставят до България?
Виж целия пост
# 9
А цените такива ли са каквито са в сайта или са други????
Виж целия пост
# 10
Аз редовно поръчвам от Wish, само че доставките ми не са до България.
Нямам никакви оплаквания. Центите са точно както в сайта, някои продукти са безплатни / имат само доставка. Ако някоя стока е била повредена или не е функционирала, съм пускала оплакване+снимки и са ми връщали парите. Плащам само чрез Klarna, което е нещо като Paypal.
Единственият недостатък е, че доставките отнемат много време и човек трябва да се въоръжи с търпение.
Виж целия пост
# 11
Колко е доставката?
Виж целия пост
# 12


На всеки артикул е различна цената на доставката. Но на всяка стока е описано колко е доставката.
Както казах, доставката ми не е за България, но за Европа (което не е голяма разлика). Доставката ми е между 1 и 5 евро, но пък за това някои стоки са безплатни (плаща се само доставка), а други са много евтини.

Просто се регистрирай и разгледай!

Ето така изглежда страницата: http://prntscr.com/hz3ebe
Виж целия пост
# 13
Поръчвали ли сте си дрехи и дали си отговарят на номерата ?
Виж целия пост
# 14
направих 3 поръчки, само едната дойде и то защото беше с проследяващ номер.. Другите 2 се загубиха по трасето, но пък като им писах за едната, след 1 час ми отговориха, извиниха се и ми върнаха парите без никакви проблеми. За мен е удобно, че приемат ПейПал, но явно не може много да се разчита на доставка в срок, ако не е с проследяващ номер.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия