Ка4амак

  • 1 737
  • 9
Имате ли някакви идеики кьм какво по нетрадиционно мога да го предложа?
Виж целия пост
# 1
Ние го обичаме с рибка или самостоятелно но реден със сирене!
Виж целия пост
# 2
И ние  го правим със сирене,а в самия качамак слагам универсална подправка на Маги с 10 зеленчука.Става много вкусно  chef
Виж целия пост
# 3
Ами ние го ядем със сиренце и пръжки.А да се сервира с нещто друго незнам.
Виж целия пост
# 4
Ами ние го ядем със сиренце и пръжки.

Настилам го в тава , правя вдлъбнатини и чупя по едно яйце. Запичам във фурната до готовност на яйцето
Виж целия пост
# 5
Аз пък никога не съм опитвала. На какво прилича като го ядеш (освен на качамак  Wink )?
Мога ли да го направя, ако въобще не съм правила, не съм гледала как се прави ,а и незнам какво трябва да се получи?
Струва ли си да опитвам?  newsm78
Виж целия пост
# 6
Аз харесвам много един качамак - полуфабрикат на Мако - кипваш подсолена вода, изсипваш сместа, бъркаш две минути и е готово. Поливам с червен пипер, запържен в масло и поръсвам със сирене.
Виж целия пост
# 7
Аз го правя от полуфабрикат и още докато е топал редя в купа,ред качамак малко масло,малко сирене,червен пипер пак ред качамак и отгоре му запържен бекон.Става много вкусно.
Виж целия пост
# 8
Настилам го в тава, правя вдлъбнатини и го  поръсвам със захар.Ние го ядем като десерт
Виж целия пост
# 9
Аз го правя от полуфабрикат и още докато е топал редя в купа,ред качамак малко масло,малко сирене,червен пипер пак ред качамак и отгоре му запържен бекон.Става много вкусно.

И ние така го правим, само че не е винаги слагам бекон.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия