Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въздухът е свобода – доверете се на надеждните ни инхалатори!

  • 6 705
  • 124
# 15
Дъщеря ми която е на 3,5 год. боледува доста често и с инхалатора се оправя много бързо , но малко се дърпа защото си е стандартен. Мисля че ако поне е във формата на животинче ще го възприема по добре  Simple Smile Иначе пък стои ако пусна детско да гледа но определено вече ни трябва и нов инхалатор ,а и мнението ми за тази марка инхалатор който имаме не е много позитивно и съм готова час по скоро да го сменя с много качествен тоест ваша марка Simple Smile
Виж целия пост
# 16
Определено е добре измислено да е под формата на животно!  Скоро и на нас ни предстои тръгване на ясла и бих се снабдила с инхалатор. Досега лекувахме сополите с домашни методи за инхалация,  но вече са доста упорити и мисля,  че уредът ще е от голяма полза. Може ли да се включват масла,  например от евкалипт или сребърна вода?
Виж целия пост
# 17
Моето дете се страхува от инхалатора и най-вече от звука ,който издава.Вероятно формата на животинче,би го поуспокоила малко повече.Инхалациите са много добро решение при нас винаги ,когато синът ми получи задна хрема и понеже не може да издухва секретите,започва да кашли.Определено инхалациите подобряват състоянието му.
Виж целия пост
# 18
ДОсега съм правила инхалации и на двете деца с обикновени инхалатори, ако са във форма на животинче със сигурност ще им е по-забавно, защото сега е борба Simple Smile малка война дори  Mr. Green
Виж целия пост
# 19
Определено смятам, че формата на животни ще привлече повече вниманието на детето. Мисля също, че това е много полезен уред за хора с малки деца, а и не само.
Виж целия пост
# 20
Формата на животинче определено спомага за лесно използване на уреда
.
Виж целия пост
# 21
Здравейте,определено формата на животинче би помогнало за по-лесно използване.Аз имам две деца,каката боледуваше много до миналата година,но така и не можах да си взема инхалатор.Въпросът ми е от каква възраст може да се използва инхалаторът?
Виж целия пост
# 22
Определено формата на животинче много би улеснила процедурите с инхалатора, особено за моите деца, на които до сега не им се е налагало да използват подобно нещо.
Голямото ми дете започва градина и със сигурност един такъв подарък би бил много полезен.
Виж целия пост
# 23
Приблизително колко време трае една инхалация?
Дизайнът е чудесен и със сигурност е предимство при малките деца.
Виж целия пост
# 24
Полезно и практично решение. На колко време се сменя филтъра? Има ли налични консумативи за поддръжката на инхалатора?
Виж целия пост
# 25
Аз искам да питам може ли да се ползва върху малко бебе, ако да, колко голямо трябва да е, може ли да се използва за профилактика и как, за да се предпази от вируси детето. И малко глупав въпрос - може ли да се задави някак този, който го ползва или да получи отит? Не ми се е налагало да ползвам, преди по друг начин се правеха нещата, сега брат ми има бебе и се чудих за какво би му послужило. Относно външния му вид, страхотен е!
Виж целия пост
# 26
Формата на Вашите инхалатори ще е интересна за малките деца и ще се задържат по-дълго време на него.
Един ли е накрайника или са два размера?
Виж целия пост
# 27
Формата на животно определено ще улесни ползванеро на инхалатор от децата.
Аз съжалявам че много късно купихме инхалатор, след като пуснахме големия син на ясла започна много да боледува и купихме инхалатора накрая на градината и определено много помага и много по-бързо и леко минават грипните състояния. Иначе прави често ларингитни кашлици.
Виж целия пост
# 28
Със сигурност формата на жабче/панда прави инхалатора много по-атрактивен за детето, което улеснява неговата употреба при най-малките членове на семейството ни.
Виж целия пост
# 29
Здравейте, пиша, защото имам болно бебе на 7 месеца и отзиви за продукта. Преди 4 дни купих вашия инхалатор панда от Медея и бях много скептична- тя вече се дърпа и бяга от бейби вак, всякакви капкоподобни шишета, обаче играе с пандата и звукът я успокоява. Определено има и ефект- препоръчвам го!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия