Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъжете след 45, голям ли е проблема да се съдаде семейство...

  • 37 413
  • 280
Искам да започна тая тема, защото аз самия попрехвърлих 45, сега съм на 46 и се чудя има ли доста като мен...несемейни, ергени, и в задънена улица ли сме, защото аз взех да се притеснявам как ще си създам семейство.
Жените около моите години не могат или не биха родили дете, а другите си търсят по-млади мъже..и въобще...си е доста трудна работа, ако искаш да създадеш семейство и да имаш твое дете.
А аз все още се чувствам способен за това и мисля че не е невъзможно...моля споделете, дайте мнения.
Виж целия пост
# 1
ами не че си изтървал всички влакове, но с всяка годинка шансовете ти намаляват, така че че активизирай се, свободни жени бол, но тези на твоята възраст вече им е късно тепърва да раждат, трябва да търсиш жена  поне десетина години по-малка от теб, имам познат който се задоми и стана баща след като стана на 60г., естествено финансово осигурен е и жените му се лепяха по тази причина
Виж целия пост
# 2
Къде спа до сега?
Виж целия пост
# 3
Мой добър познат стана баща на 50, но жена му беше на 30 и няколко, не зная с точност.Не е толкова въпросът в годините, колкото да съумееш да си намериш точния човек до теб.
Виж целия пост
# 4
Авторе, не отхвърляй и жените, близки до твоята възраст, сиреч твои връснички. Днес медицината е доста напреднала, така, че с помощта на асистираната репродукция ще можете да си имате дете.
Виж целия пост
# 5
Връстници сме с тебе, гледам. В днешно време много мъже на твоята възраст са несемейни и нямат деца. Предполагам си в България, а там положението е трагично, защото във възрастовите групи до 53г. има повече мъже отколкото жени. Малкото свободни жени, ако искат деца, обикновено се ориентират към по-млади мъже, чужденци итн. И тук е така, но някак си, в по-малка степен.

Имаш по-добър шанс за здраво потомство ако жената е значително по-млада. А и по-младата не влачи със себе си многобройни разочарования и не е изкривена от дълъг живот сама. Замислял ли си се за запознанство с чужденка? Много млади жени от третия свят желаят семейство и деца и за тях напредналата възраст на мъжа не е отблъскваща. Много колеги на мъжа ми се изпожениха за жени от Азия, Северна Африка и Латинска Америка. За тези жени това, че си осигурен, бял, в Европа и без деца от предишни връзки е голям позитив. И жените са си образовани, здрави, красиви, женствени и говорят 2-3 езика и всичките под 25-30г.

Късмет ти побелавам и много щастие, непознат връстнико.  bouquet
Виж целия пост
# 6
Как да дадем мнения след като не знаем какви са причините да си ерген? Първо над това се замисли, ревизирай и тогава предлагай запознанства по скайп
Виж целия пост
# 7
Хубаво е, че си откровен, това би трябвало със сигурност да те отведе във вярна посока, до твоята съпруга. Има и много жени, които се чудят как да си намерят съпруг.
Хубави съвети са ти дали.
Възползвай се от брачни агенции или сайтове за запознанства - но да са надежни и проверени.  
Възрастта ти е напълно подходяща за сериозно обвързване, това е  възраст на зрял , оформен човек.  Peace
Освен това, нали казват, че на Любовта всички възрасти са покорни Peace
Успех и щастие ти желая!
Виж целия пост
# 8

Човекът съвсем искрено се е разписал тук, защо така грубо?!
Според мен, всички сайтове за запознаства, споменати по-долу са пълна загуба на време. Лично мнение.
Всичко е въпрос на късмет, а не до "спане"!
Виж целия пост
# 9
Друг вариант е да се обвържеш с жена, която вече има деца, ако си склонен да приемеш чужди деца. Ако жената е около 45 годишна, децата й ще са около 20 години или поне тийнейджъри. Така ще добиеш представата какво е да си баща без да се ангажираш твърде много. Имам предвид сменяне на памперси, никнещи зъби, будуване по цели нощи и т.н.
Ако децата вече са самостоятелни, ще идват по празници и почивни дни. Ако жената има внучета, ще имаш възможността да участваш и ти в живота им и да видиш какво е да се гледат малки деца.
Някои мъже на 45-50 избират този вариант, ако са решили да имат семейство. Намират си жена с вече поотраснали деца, за да не се налага да преминават през някои от гореизброените неща.
Ако си твърдо решил да имаш собствено дете, трябва да си внимателен при избора на жена и да се заредиш с търпение, защото нещата не стават бързо и лесно. Не трябва да се впускаш в брак, само защото някоя жена е способна или съгласна да роди дете. Трябва да има съвместимост между вас, да имате общи цели и т.н. Прибързаните бракове обикновено водят до разводи.
Не искам да звуча покровителствено, просто така мисля.
Виж целия пост
# 10

Човекът съвсем искрено се е разписал тук, защо така грубо?!
Според мен, всички сайтове за запознаства, споменати по-долу са пълна загуба на време. Лично мнение.
Всичко е въпрос на късмет, а не до "спане"!
Човек или иска семейство и сериозни отношения, или не. Няма егренче което си харесва живота, да му се дожени след 45, та в този ред на мисли, като се е сетил на 45г. че иска жена, че и в детеродна възраст, малко е закъснял...кофти защото, за да постигне желания резултат ще се наложи да направи големи компромиси. Изключвам възможността да е червив с пари, тогава нямаше да пише тук, а вече щеше да е заграден от кандидатки...Та така, позакъснял е, колкото и нежно да му се каже.
Виж целия пост
# 11
      Никак не е закъснял.

В близкото ни обкръжение за кратко време мъже по на 45-50 създадоха втори бракове и имат деца. И като че ли изглеждат по-щастливи.Въпросът е в това, да намериш твоя си човек.
Виж целия пост
# 12
Автора да беше се върнал, да каже 2 думи.
На 46-47, те първа да прави бебета, само успех бих му пожелала. Peace
Виж целия пост
# 13
Не, не е проблем да създадеш семейство на тази възраст. Още повече, че си мъж и можеш да имаш деца и на по-късна възраст. Не е лошо, обаче, да помислиш защо досега не си успял и ако трябва, да промениш нещо в отношението ти с жените. Защо са се проваляли връзките ти? Не си срещал досега подходяща жена? Имаш твърде големи изисквания или пък търсиш на неподходящи места? Ето над тези неща помисли.
Виж целия пост
# 14
      Никак не е закъснял.

В близкото ни обкръжение за кратко време мъже по на 45-50 създадоха втори бракове и имат деца. И като че ли изглеждат по-щастливи.Въпросът е в това, да намериш твоя си човек.
Невинаги е да намериш своя си човек, понякога първо е необходимо да намерш себе си.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия