Лидл-108- До 01/11

  • 175 913
  • 1 482
# 1 380
Да не вземете да изкупите патиците, че за мен да не остане. Ние пък си имаме кисело зеле в буркани и с него ще я правя.
Виж целия пост
# 1 381
Как я готвите патицата, цяла във фурната като пиле ли?
Виж целия пост
# 1 382
Скрит текст:
Този мед хубав ли е ?
Виж целия пост
# 1 383
Момичета, може ли малко по-детайлно описание на завиването на суджуците в хартия?
Намерих решетка. Как става увиването - да разрежа хартията на лента и да увивам стегнато и да обикалям, или цялото петало се увива в хартия? Rolling Eyes Хартията каква да е - от тази за сладки става ли? /която се постила на дъното на тавата, за да не залепва/...?
Виж целия пост
# 1 384

В събота си купих златния крем - нощен. Малко неприятно впечатление ми направи, че е в пластмасово бурканче, пък кремовете от 4 лв. са в стъклени Rolling Eyes Иначе кремчето не е лошо, съдържа розово масло и масло от пшеничен зародиш. Попива много бързо в иначе склонната ми към омазняване кожа и не омазнява допълнително. Мирише леко и приятно, на липа.
Нали това кремче е от същата серия, или се бъркам http://d3vsgec5pd3juy.cloudfront.net/wp-content-new/uploads/kt/s … _q10_eyecream.jpg
Виж целия пост
# 1 385
Брадата, днес в Галерия имаше пастети детски.
Взех суджуци, опекох два-три веднага и хич не ми харесват този път, имат вкус на овнешко.
И масло взех едно пакетче, твърдо е, но малко ми намирисва.
Две кори яйца, дано те поне да стават.
Виж целия пост
# 1 386
Изпекох два суджука. Усладиха ми се....пак.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако скоро не ме светнете как да ги суша...няма и да останат. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 1 387
Не е. Този околоочен е от редовния им асортимент. От златната серия мисля че имаше серум, дневен и нощен само. 
Виж целия пост
# 1 388
Благодаря  Hug
Виж целия пост
# 1 389
И аз съм с унгарска патица - утре ще я видим как е, поне изглежда добре Blush Нашата най-вероятно ще е на фурна със зеле или нещо такова...
Гледах женските домашни комплекти, изглеждат приятно, но ми се струва скъпичко 20 лв за нещо от полар - имала съм поларни одеяла и са много гадни, платът се променя до неузнаваемост...
Виж целия пост
# 1 390
От както захладня, съм в очакване на патиците, ще се запасим с няколко. Жалко само, че няма кисело зеле, с него най ми харесва, трябва да мъдря нещо за подкиселяване на прясно.  Thinking
Режеш прясно зеле в кофа с капак или тенджера, наливаш студена подсолена водичка и оставяш да втаса. За няколко дни става прекрасно кисело зеле.
Абе миналата година така направих, но стана чак към десетият ден, а патицата няма да чака, ще ми се една поне да сготвим прясна. Чудя се защо толкова бавно ми стана това нарязано зеле тогава, дали защото го натъпках здраво в буркана   Thinking
Виж целия пост
# 1 391
И аз взех тарелка суджуци , чакам подробни напътствия за сушене в хладилника туу!
Виж целия пост
# 1 392
Как я готвите патицата, цяла във фурната като пиле ли?
   
Да, мятам я в чугунената тенджера и на  слаба фурна за няколко часа.
Меда - бива, мирише и на мед. Но у нас не му налитаме много.
Суджуците ги суша на балкона, само да не са на пряка слънчева светлина.
Даже от оня ден вече се суши 1 парче от лидълското месо за печене и сушене.
Виж целия пост
# 1 393
И ние заредихме суджуци. Дано се справим със сушенето да не станат зян
Виж целия пост
# 1 394
Да се справим....ама като никой не дава напътствия...Rolling Eyes пРитсних се вече...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия