Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

КГБ = Клуб на Готините Баби - 182.

  • 52 741
  • 739
# 735
Честит рожден ден, К.А.Г.!
Желая ти да си здрава-ти и близките ти хора,  и нека спокойствието и радостта да са твои спътници за напред! Хубав ден и много радостни емоции!
Виж целия пост
# 736
Честит рожден ден, КАГ!
Най-искрени благопожелания за здраве, за  радост с усмивки и веселие!


Виж целия пост
# 737
Грети, честит рожден ден! Да си жива и здрава и стожер на семейството. Хубавото предстои, да му се наслаждаваш от цялото си сърце и душа!Кари, радвам се да те видя отново. Аз пък съм от хората, които обичат канела. Веднъж ме гощаваха с мусака с канела - не беше никак лоша. Но хора различни, вкусове разни. Моите вкъщи също не я долюбват много.

Фури, радвам се, че препаратът е одобрен Simple Smile

Борянка, малчовците говорят ли вече? Нали казват, че момчетата проговарят по-късно. При вас как е?

Жабче, за теб много гушки!  Heart Eyes
Виж целия пост
# 738
И при нас е така ,Девойката съставя изречения, момъка  свързва две думи.Тя  разбира всичко и повече от всичко,той разбира,но не вдява.Но   са добри деца,нищо,че  той скубе китките.На  госпожите и  го слагат на стол.Тя  наистина разбира от дума,което ми е доста интересно.Повтаря сложни изречения,как го запомни това,не знам,аз го забравих.Подават топка  насочено,играта върви.Задържат внимание   дълго.Нали са  на 2.5 все пак ,не са бебета.Готини хлапета са ,като всички деца.А белите тепърва започват.
Виж целия пост
# 739
Нова тема!

http://old.bg-mamma.com/?topic=1002707.new#new
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия