Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сложете край на акнето със серията Stop Akn на BABÉ Laboratorios!

  • 10 076
  • 159
BABÉ Laboratorios е основанa през 1994 г. във Валенсия, Испания, с международно присъствие в над 40 държави. Нашата мисия е разработване на опростена и ясна концепция на дермокозметични продукти, която води до решение на основните кожни проблеми.
Продуктите на BABÉ са отлично допълнение към дерматологичните терапии и се препоръчват от лекари и фармацевти, които вярват в нашите дерматологично тествани и хипоалергенни формули. BABÉ цени физиологичния баланс и рН на кожата, допринасяйки за нейното здраве и добро състояние.

Юношеската възраст е период, в който кожата се нуждае от по-специално отношение и грижа.
В тази възраст е от съществено значение личната хигиена и превенцията против появата на неприятните кожни проблеми.


Серията STOP AKN BABÉ Laboratorios е подходяща за синергична терапия на мазна, склонна към леко до умерено акне кожа. Всички продукти от серията са съвместими с орални ретиноиди и са предназначени както за юноши, така и за възрастни.


Продуктите от серията STOP AKN са измиващ гел, матиращ хидратиращ крем и кератолитичен флуид.

Измиващият гел има мека формула. Предотвратява лъщенето, оставяйки кожата освежена и матирана.
Действие: себорегулиращо (Cytobiol Iris + Zinc PCA) и кератолитично (салицилова киселина).

Матиращият хидратиращ крем има двойно действие: за специфична хидратация и лечение. Емулсията му е ултралека за матирана кожа без лъщене.
Действие: има себорегулиращо действие (Cytobiol Iris + Zinc PCA), кератолитично (съдържа салицилова киселина), антибиотично (Niacinamide 4%) и матиращо.


 
Кератолитичният флуид е продукт с тройно действие: възобновяващо, себорегулиращо и против несъвършенства. Намалява лезиите и белезите от първото нанасяне.
Действие: Интензивно ексфолиране заради свободната гликолова киселина 7%,  
себорегулиращо (съдържа Cytobiol Iris) и успокояващо (съдържа бизаболол).

Споделете до 10.10.17 г. какъв тип е вашата кожа и изберете комбинация от 2 продукта от серията Stop Akn, които смятате, че са подходящи за вас. Представител на BABÉ Laboratorios е на разположение в темата, за да отговори на всички ваши въпроси относно продуктите. Петима от коментиралите ще спечелят комплект, който включва кератоичен флуид + матиращ хидратиращ крем и още една изненада от BABÉ Laboratorios. Късметлиите ще бъдат изтеглени и обявени в настоящата тема на 11.10.17 г.

Може да откриете цялата гама продукти на BABÉ Laboratorios в аптеки Ремедиум.
Посете официалната Facebook страница на BABÉ Laboratorios Bulgaria.
# 1
Аз имам двама тийнейджъри у дома
Интересува ме Кератолитичният флуид  на цялото лице ли се маже и трябва ли да се ползва фотозащита, докато се ползва?
Как се комбинира флуида и крема и нужно ли е или може само единият
Виж целия пост
# 2
И аз и моят син сме със силно чувствителна и смесена кожа. Той обаче тепърва навлиза в пубертета и много бих се радвала ако имам шанса да му предоставя качествена грижа за кожата с вашите продукти.
Като най-подходящи смятам че са измиващият гел и Кератолитичният флуид
Виж целия пост
# 3
За първи път чувам за марката,но страшно много ме заинтригува.
Аз съм с мазна кожа,която е склонна към образуване на акне и точно в момента имам и се чувствам като тинейджърка:)))

Комбинацията ,която бих избирала за моята кожа е измиващият гел и матиращият хидратиращ крем.
Виж целия пост
# 4
Кожата ми е нормална със склонност понякога да се омазнява в Т зоната. Отдавна не съм в юношеска възраст, но детето ми е в началото ѝ и бих избирала матиращ хидратиращ крем и кератолитичния флуид.
Виж целия пост
# 5
Моята кожа е смесена със склонност за омазняване. Прочетох внимателно описанията на продуктите Ви и смятам, че с най-добър ефект върху кожата ми биха били измиващия гел и матиращият хидратиращ крем.
Виж целия пост
# 6
Кожата ми е мазна, с разширени пори. Създава ми проблеми и изисква подходящи грижи.
Избирам тези два продукта - Измиващият гел и Матиращият хидратиращ крем като подходящи за мен.
Виж целия пост
# 7
Имам тийнейджър на 14 години и забелязвам, че кожата му има склонност към образуването на акне в областта на носа и челото. Считам, че Измиващият гел и Матиращият хидратиращ крем ще окажат най-добро влияние на неговата кожа. Имам въпрос: продуктите против акне, които се нанасят на кожата на лицето, върху цялото лице ли се нанасят или само върху проблемните зони? Аз ги нанасям на цялото лице, без значение има или няма акне.
Виж целия пост
# 8
Моята кожа е мазна. Опитвала съм какви ли не кремове и нищо няма ефект. От изброените продукти бих опитала матиращ хидратиращ крем и кератолитичен флуид.
Виж целия пост
# 9
Кожата ми е мазна, склонна към акне. Продуктите, които смятам подходящи са себе си, са Матиращият хидратиращ крем и Кератолитичният флуид
Виж целия пост
# 10
Моята кожа е смесена, като лятото е доста по-мазна. Най-подходящи за мен са: измиващ гел и матиращ хидратиращ крем
Виж целия пост
# 11
 Кожата ми  е смесена със склонност към омазняване. Смятам, че върху кожата ми най-голям ефект, ще имат измиващия гел и матиращият хидратиращ крем.
Виж целия пост
# 12
Кожата ми е смесена, чувствителна и склонна към акне. Продуктите, които бих избрала, са Матиращият хидратиращ крем и Кератолитичният флуид.
Виж целия пост
# 13
Избирам измиващ гел и матиращ хидратиращ крем, защото кожата на лицето ми е много мазна
Виж целия пост
# 14
Сина ми има смесена кожа с акне ,купуване непрекъснато някакви продукти който имат временен ефект и после пак пъпките се появяват....избирам гел и хидратиращ  гел
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия