Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Житен режим на учителя Петър Дънов -13 тема

  • 8 159
  • 235
# 225
скоро е.
Виж целия пост
# 226
Здравейте, смятате ли, че от режима ще има ефект (говоря най-вече за сваляне на килограми), ако житото, ябълките и меда ги консумирам заедно? Например половин настъргана ябълка с жито и малка лъжичка мед? Чисто житото не мога да го консумирам...
Виж целия пост
# 227
може да доведе до стомашни проблеми, поради което не се препоръчва смесване, а даже приемане в определена последователност и през интервал от време. сега на вас как ще ви се отрази няма как да се прогнозира. по принцип колко по-изчистен е организмът, толкова повече неща му влияят. и обратно.
Виж целия пост
# 228
Благодаря! Ще опитам поотделно, ако не се получи, ще прибегна до смесване. Утре ще си направя изследвания, след края на режима - също. Интересно ми е как ще ми повлияе на организма, относно стойностите на различните елементи в кръвта.
Виж целия пост
# 229
от кога ще го започвате и ще правите ли подготовка? защото датата за чистене за март мина.
Виж целия пост
# 230
Да, прочетох в темата, но ще започна от утре. Мисля, че не е от толкова голямо значение, щом става дума основно за намаляване на теглото. Или е съотносимо и с това?
Виж целия пост
# 231
На този режим не се свалят много килограми.  Ако само заради това ще се прави, не знам дали си струва усилието и дали няма да е разочарование накрая. Иначе не мисля, че ще е от значение за сваляне, дали си слагаш орехите в житото или ги ядеш отделно.  По-скоро ако имаш енергия наблегни на спорт и движение.
Някои витамини и елементи може да са занижени след режима, но то е нормално.
Виж целия пост
# 232
не само че не се свалят много, ами и се връщат. това е духовен пост, а не диета за отслабване. на всичкото отгоре е и бъкан с въглехидрати. аз не бих отслабвала с него. и да, за отслабването има значение фазата на луната.
Виж целия пост
# 233
Аз бих казала, че си върнах свалените килограми, но сега ми е по-леко. Някак си преди него се чувствах подута, тежка.
Виж целия пост
# 234
о, да, със сигурност има видим ефект. но за сваляне на килограми не бих препоръчала точно този режим.
Виж целия пост
# 235
Този режим го правя от години. Даже вече не си правя труда да се меря, когато го правя. Ако се свали някой килограм при захранването си го връщаш. Аз го приемам като режим за очистване на тялото, не мога да кажа и на духа, защото мисля, че не ми се получава много това духовното.
Иначе по време на режима и известно време след него се чуствам по-лека и като се замисля ми е  по-свободно и на душата, явно все пак има и духовен ефект:)
Ако имате повечко килограми за сваляне, ще свалите, но за да се запазят и намалят още след житния режими следва да преминете на друг стриктен режим и няма какво да си говори повече спорт.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия