Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Приятелят ми е пуснал голям корем-как да го накарам да го свали?

  • 3 340
  • 77
# 75
Очаквам тема за нуждата от ботокс при мъжа. Причините за корем може да са различни. Лош метаболизъм, слаба мускулатура, обездвиижване. Явно за мъжа не е особен проблем.
Ако той поиска авторката да си направи вагиноплостика ? Тлъстите жени имат такъв проблем.

Има такава тема:
https://www.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1303400
Виж целия пост
# 76
Евелина, остана ли някой член на семейството, за чийто хранителни навици да не сте пуснали тема. Нямате ли някоя котка, куче, да обсъдим защо е дебело, при все че яде само по кило гранули на ден.
Виж целия пост
# 77
Слаб без мускули с корем има два варианта, хапва добра храна + тръгва на фитнес и качва мускул с още мазнини, след 1г да речем, изчиства мазнините  като затяга хр. режим и става атлетичен, или ако не иска да спортува, намаля калориите и става просто слаб, ако не сваля значи яде повече от калорийния си баланс, просто е. Само корем или задни части не се свалят, тялото си преценява откъде да взима, но накрая няма избор и пада всичко. За бирата няма проблем, да си пие, но нейните калории влизат в сметката и ако искаш да пиеш две бири вечерята ти става 100г сирене(примерно), което си е глад, но няма пълно щастие.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия