Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лео Бианки с деца на море: "Рецептата за всичко е търпение и любов"

  • 10 458
  • 215
# 180
Лятото е любомоят ми сезон. Най-обичаме разходките.
Виж целия пост
# 181
Всяко лято започваме със слънчеви бани на терасата, на поляната в парка или площадките. С моята дъщеря обаче винаги се мажеме със слънцезащитен фактор 50 и Ла рош позе ни е любимата марка.
Разбира се после отиваме на море. Най-любима дестинация ни е Гърция. За да съм спокойна за малката, тъй като е с кожа склонна да образува бенки, винаги нося флакон с 50 фактор. Тя самата макар на 4г иска да се намаже сама за да е голяма "кака" 😀.
Следва много игра в пясъка в морето и много песъчинки в косата, но нали е щастлива!
През август в горещините предпочитаме планините, но и там слънцето е силно и пак всеки ден мазането със слънцезащитен крем е ритуал.
Препоръчвам ви да посетите Хотнишкия и Еменския водопад. Незаменима красота , съчетана с прохлада.
Обичаме лятото!
Виж целия пост
# 182
Ние сме от хората,които свързват лятото само и единствено с морето! Не бихме били на планина през този сезон. Обожаваме морето,въпреки,че живеем близо изобщо не ни е писнало,ни най-малко. Аз и себе си и децата мажа обилно на поне всеки час и половина с висок фактор слънцезащита.Доста белички сме всички.Отиваме рано и до 11:30 сме се прибрали,като следващото ходене е след 16ч. Хапваме на морето,пием кафета. Децата не се спират,което е доста изморяващо за нас. Аз съм по забележките,и съм по-страхлива по отношение на неизбежното изпиване на морето,с татко си ловят риба и правят огромни замъци. Бяха на една годинка,когато ги заведохме за първи път.
Виж целия пост
# 183
С децата обожаваме да ходим на море и разходки. Любимо им е да киснат във водата, без значение дали са на море, на река или на басейн. Винаги ползваме слънцезащита. Те са по-големи вече и се мръщят, като им кажа да ги намажа, но предпочитат да го направят, отколкото да слушат тиради колко са вредни слънчевите лъчи.Simple SmileSimple Smile
Виж целия пост
# 184
Любимите ми летни спомени са край морето. Неповторимо е с всички емоции, които създава у мен. Обожавам да го гледам по всяко време на деня, да се разхождам по брега и да събирам мидички. Защитата, която ползваме е 30 фактор. За нас е най-оптималната.
Виж целия пост
# 185
Здравейте! Нашите деца са на 12 и 14 г. Понеже сме от полето, много обичаме да ходим на Балкан и на море. Поне по веднъж в годината ходим и на круиз, по възможност на по-топло място. Винаги се мажем със слънцезащитен крем и понякога и с гел за след слънце. Няма значение къде точно сме, най-щастлива съм като сме заедно цялото семейство!
Виж целия пост
# 186
Обожаваме морето цялото семейство, дори в момента сме на Слънчев бряг. Винаги ползвам слънцезащитни продукти, особено за децата, защото кожата им е деликатна. За тях ползвам 50 фактор, а за нас - 30
Виж целия пост
# 187
С децата почти винаги ходим на Витоша, тъй като ни е съвсем близо.
Слъцезащита в планината е задължителна.
Обичат да ходим и на Балчик, родният град на баща им.
Виж целия пост
# 188
Всеки момент със семейството ми е любим, и лято , и зима. Дори нищо да не правим пак ни е хубаво заедно.
Грижим се за кожата като използваме крем с висок слънцезащитен фактор.
Виж целия пост
# 189
Лятото ми е любимия сезон. Винаги ходим на море за седмица, а между временно обичаме да обикаля ме и разглежда ме забележителности.
Виж целия пост
# 190
С деца на море си е цяло предизвикателство.  Предпочитаме къмпингите и освен обичайните неща за плаж взимам и някой необичайни, но необходими за децата. На любими на всички са вечерите около огъня.
Виж целия пост
# 191
По цяло лято сме на морето, ходим също на Аквапарк поне веднъж в сезона. Използваме всички слънцезащитно мляко или олио и се опитваме да не забравяме шапките. Винаге сме с чадър и доколкото е възможно се опитвам да прибирам бандата по обяд на закрито, не винаги се получава обаче. Wink
Виж целия пост
# 192
Здравейте!
Лятото е най-чакания сезон за моето семейство и най-вече за детето ми. Ходим семейно на почивка на море, а понякога и на планина. Плажуваме всеки ден на морето - плуваме или си играем на пясъка. Задължително посещаваме аквапарк, където е забавление за цялото семейство. Имаме много бяла кожа и винаги използвам слънцезащитна козметика с най-високия фактор - 50+. Весело лято!
Виж целия пост
# 193
Винаги съм мокър и покрит с пясък по време на морските ни почивки. Детето обожава да ме залива с вода и да ме заравя с пясък, а аз нямам нищо против щом тя е щастлива.
Виж целия пост
# 194
Любимият ми спомен е когато заведохме синът ни за първи път на плаж. Беше на 7 месеца. Кърмих го под  звуците на вълните, гушкахме се  и играхме във водата
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия