Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Игра с колело на късмета на А1

  • 476
  • 5
Някой има ли представа от тази Игра на А1, която ми излиза при влизане в сайта им?
Поредното нещо, в което, ако се регистрирам, след това ще трябва да си плащам или спокойно мога да напиша данни за участие ..то сега спечелените 10 мин хич не ми трябват, че номерът е с неограничени разговори, но оптицята за награда телефон или допълнителни МВ нет са приммаливи.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 1
Мисля , че нищо не се заплаща .Там си печелите бонуси ,бях спечелила минути към ЕС но ми мина времето и не ги изговорих и автоматично си ги премахна .
Виж целия пост
# 2
Не се заплаща нищо. Печели се всеки ден някакъв бонус - примерно, 50 sms, 100 минути, 2000MB които важат за 24 часа и ако не ги желаете може да не посочвате вашия номер за получател, а да ги предоставите на друг номер, който е с абонаментен план към А1. Не може да се прехвърля към предплатени карти. Също така се регистрира за участие в томболата.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за отговорите!
Разбрах играта Wink
Дори спецелих 5 000 МВ нет, лошо че е за 1 ден, то няма изхарчване това Laughing
Виж целия пост
# 4
Ако някой иска, мога да му ги подарявам тези МВ и минути. На мен не ми трябват. Аз съм с неограничен нет и минути.
Виж целия пост
# 5
Здрасти на всички .

Личното ми мнение е ! по-добре не участвайте в никакви томболи, независимо кой мобилен оператор ви ги предлага,зареждайте си предплатената карта по възможност онлайн ,защото отидете ли в офис на моб оператор почват да ви убеждават да минете на договор защото иначе с предплатената карта се набутвате ! това е не се занимавайте с томболи , не знаете че да речем ако ви вземат съгласитето данните и т.н кой знае после в какво сте се записали и ви тряснат един абонамент и после иди се отказвай и си търси правата.и не пращайте възрастните си родители да ви оправят договорите че и тях може да набутат с договори.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия