Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ДЕКЕМВРИЙЧЕТА

  • 52 500
  • 257
# 255
Научила е "баси", но от мен  Mr. Green Като цяло вкъщи си говорим доста освободено, за дупета, пръц и т.н.  hahaha Но знае, че това е само вкъщи, на вън и сред хора е доста по-сдържана, не че не се е изпускала да плесне баба си по дупето. Та и аз развалям, не само средата.
Не знам и аз, сякаш не ми е правило впечатление да ми е носила някой цветущ израз от градината. По-скоро се дразня, когато я накарам да свърши нещо и ми отговори с "еди-кой-си ми каза да не го правя".
А, че масово са невъзпитани децата, е факт.  ooooh!
Виж целия пост
# 256
Fervor   Hug Благодаря! И аз за себе си съм го решила вече-ще го местя в училище. Моята майка също е учител-на 9-12клас и знам, че е нещо неконтролируемо!!! Половината си чатят във Вайбър, другата половина са с тапички в ушите и слушат музика и на никой не му пука. Но все пак всеки трябва да възпитава детето си на дисциплина и уважение, защото ако го оставим по течението, лошата среда ще го завлече. Моят също се връща от ДГ с нови думи и изрази. Преди дни ме попита:"Мамо, какво означава стойкаджия"? И аз  Shocked се втрещих. Не знаех как да му го обясня и как може при 5год. да се използва тази дума...
Виж целия пост
# 257
Честно казано, малко се успокоих! Тук децата почват от 3 години. Сега сме трета и последна година от началното , така да се изразя. От следващата минаваме вече в по - сериозната част. Децата вече четат, взимаме книги от библиотеката. Всяка седмица имаме домашно за почивните дни - да четем определена книга , сам да напише заглавието и да нарисува картина по книгата. Не съм запозната много , но забелязвам , че детето смята свободно до 10 , нататък му е по - трудно. Само събиране забелязвам. Аз естествено се опитвам да го уча и на бг - буквите. Дано не се налага това преместване, че направо изпитвам ужас. Притеснявам се как ще се отрази на детето, защото тук се справя доста добре. Учителите са доволни от него.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия