Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лятна занималня – София – 2018

  • 19 726
  • 41
# 30
И аз търся занималня в Иван Вазов, Лозенец, Стрелбище. Подведох се по многото реклами и записах детето в Таралеж в Иван Вазов, но не съм доволна, ще търсим ново място. А и да споделя, ако някой се интересува от Слънчице в Стрелбище - ужасена съм от непрофесионалния подход още на етап тел. разговор. Отговаря самомнителен, но за сметка на това доволно некомпетентен младеж, който ми държа сметка, че не останах възхитена от условията им. Даже ми се скара...Fearful
Виж целия пост
# 31
Здравейте, търся лятна занималня за дете на 3 год и половина, като желанието ми е да ходи по 2-3 дни седмично, не постоянно. Не успях да намеря такова място Simple Smile, ако някой е запознат, ще съм благодарна да сподели.
Виж целия пост
# 32
За кой квартал имате предпочитания?

Като беше малък дребният, го водих един месец ето тук /жк Стрелбище/:

http://fustuche.com/

За по-мънички е, може би 3-5 г., добре се отнасят с децата, извеждат ги в парка.  Peace
Виж целия пост
# 33
Уважаема г-жо Stella Maris,

Казвам се Георги Христов и съм управител на Ученическа занималня Слънчице.

Позволявам си да се включа в тази тема, тъй като в коментара си изразявате пряко негативно мнение към дейността на ръководената от мен организация.

Искам да Ви уверя, че в Ученическа занималня Слънчице се стараем да предложим възможно най-добрите условия на нашите ученици. Основната ни мисия е да подпомогнем процеса на изграждане на Хармонични Личности.

В Лятна занималня Слънчице разработихме и предоставихме на родители и ученици уникален иновативен продукт, който е без аналог в момента на пазара.

Трансформирахме напълно понятието за занималня, като място, на което родителите оставят децата си за отглеждане, докато са на работа.

Водени от философията, че „Грижата за Младото поколение е грижа за Бъдещето“ – Превърнахме нашата Лятна занималня в средище за разходки сред природата, спорт, игри, учене, разработване на проекти и много други забавни неща.

В занималнята включихме Въвеждащи Уроци по Програмиране за ученици 1-4 клас.

В рамките на седемте авторски модула започнахме да запознаваме и учим учениците с неща, които не се учат в училище /но са част от компетентностите на XXI век/. Поставихме ги в ролята на капитани, предприемачи, пътешественици, управители на телевизии, театри и кина …. И ще продължим да ги обучаваме по нашия иновативен метод.


По отношение на професионалното отношение и компетентността.

Уважаема г-жо Stella Maris,

През изминалата учебна година и в периода на лятната ваканция – през нашия учебен център преминаха десетки ученици и родители. Общите впечатления на всички тях са, че успяваме да предложим интересни, забавни и най-вече полезни занимания.

Радвам се, че голяма част от децата не желаят да си тръгнат от занималнята ни, когато е приключило занятието им. Причината?

Причината е, че се чувстват комфортно в една приятелска, добронамерена и ползотворна за тях самите среда.

Уважаема г-жо Stella Maris,

Ние влагаме Сърце и Душа в Ученическа занималня Слънчице!

Това е занималня, в която от позицията на опита и полученото образование, искам да превърна в средище, което предлага Висока добавена стойност на Всеки един ученик преминал през него!

Знам какво предлагаме и нито за миг не сме се отклонили от мисията си да бъдем в максимална помощ на Учениците и техните Родители!

С уважение,
Д-р Георги Христов,
Управител на Ученическа занималня Слънчице
Виж целия пост
# 34
Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча лятна занималня с английски или немски близо до 18 училище (около метро станция Опълченска) или някъде наоколо. Бих направила компросмис с локацията ако ми дадете положителни отзиви за заниманията по езиците да е по скоро разговорно под формата на игри и песни. Благодаря Ви предварително.
Виж целия пост
# 35
http://ihsofia.bg/ на Брегалница,43. Препоръчвам с две ръце. Заниманията обаче са само на английски, за деца които не говорят в началото ще е по-трудно.
Виж целия пост
# 36
Благодаря за линка, но аз видях само курсове, не и лятна занималня за деца. Има ли и каква е цената?
Виж целия пост
# 37
Благодаря за линка, но аз видях само курсове, не и лятна занималня за деца. Има ли и каква е цената?

http://ihsofia.bg/%D0%9A%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0 … 1%81%D0%BA%D0%B8/

Аз лично записах сина си на курс в АВО за лятото и съм доволна.  Към IH съм с лоши спомени от един годишен курс в училището.
Виж целия пост
# 38
Здравейте,

Може ли да споделите отзиви за изпитани целодневни летни занимални за малки ученици? Има време до лятото, но планирането на отпуските и напасването на всякакви графици тече… С какво се занимават децата? Колко време прекарват на открито? Има ли осигурена храна?... абе изобщо каквото считате за важно.

@ Мен лично най ме интересуват такива в района на кв. Витоша, Дианабад, Изгрев/Изток или Гео Милев, но нека, за да е по-богата темата - се ползва от всички търсещи занимания за децата в София.


Спортната Академия на НСА Студ.град
Не съм чувала лоши отзиви - доволни деца и родители.
Целодневно, има обяд и следобедна закуска, запознават се с различни спортове, карат кънки/колело.
Виж целия пост
# 39
Занималня Питанка и Точица на Отец Паисий. Бяхме там юни и малко от юли, английския за лятото беше точно разговорен, имаха пиеси, песни и др. Аз съм доволна, ще запиша детето и на учебна занималня.
Виж целия пост
# 40
Учебни кабинети  Езоп на Аксаков 7А /срещу градинката на Кристал/ Детето на моя приятелка посещаваше занималнята през лятото и беше доволна, защото учебните модули бяха със специалисти, но много забавни за децата, участваха и артисти. Оставям тел. 0877787024
Виж целия пост
# 41
В Славия 460лв с храната (хранят се в р-т Славия, обяд+следобедна закуска), 330лв без храна.
Спортове: футбол,баскетбол, тенис, модерни и МТВ танци

Какво правят в славия, може ли малко информация? Или кажете къде да погледна!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия