Пиле с ориз (специална дроб-сарма)

  • 27 838
  • 71
# 45
и аз го направих току-що  Simple Smile обаче фурната ми май е доста силничка и следващия път ще го сложа на максимум 200 градуса, защото отдолу ми загоря  newsm78 иначе е много вкусно! мисля да добавя и воденички, тук нямам агнешки дреболии, а много обичаме дроб сарма, мислите ли че с дробчета и воденички ще го докара на дроб сарма?
Виж целия пост
# 46
момичета, когато аз готвя воденички винаги ми остават жилави  Thinking при вас как е? мисля, че ги варя достатъчно...
Виж целия пост
# 47
ще следя темата, защото не знам как да направя воденичките и аз  newsm78
Виж целия пост
# 48
Сварете воденичките предварително , а към края може да пуснете и дробчетата при тях , колкото да им излезе кръвта и да ги отпените - 10-15 мин . Полученият от варенето бульон използвайте при заливането на дроб сармата .
Виж целия пост
# 49
благодаря ти  Hug
Виж целия пост
# 50
благодаря и аз  Hug   bouquet
Виж целия пост
# 51
Страхотийка, скоро ще го направя Peace
Как съм я пропуснала тази рецепта Thinking

Лео Hug
Виж целия пост
# 52
Направих я по оригиналната рецепта на Лео за кой ли пореден път и отново се изконсумира веднага, голяма вкусотия  Peace!
Виж целия пост
# 53
Кой не гледа първо форума - готви пиле с ориз...Който гледа - си яде специалитет на Лео.....

Другият път като реша да готвя ориз - това ще е рецептата....
Виж целия пост
# 54
Ще го направя това Пиле с ориз, отдавна ми се е дояло.
Само че, аз ще го правя с бланширан ориз, само такъв се консумира тук.
Виж целия пост
# 55
Направих го, стана невероятно Peace
Благодаря Лео за рецептата!   bouquet
Виж целия пост
# 56
Ето моята рецепта за пиле с ориз за 2 порции.Първо си сварявам 2 пилешки бутчета.После си запържвам 1 голяма глава кромид лук,1ч.ч. сварени и нарязани пилешки дробчета,малко гъбки и 1 1/2 ч.ч. ориз.Добавям 3 ч.ч. от бульона,дето са се варили бутчетата и го оставям на котлона да къкри,докато ориза поеме бульона.Подправям с подправки по желание.Изсипвам в тавичка,нареждам отгоре пилешките бутчета и пека,докато се зачерви месото.Може и да се направи заливка от 2 яйца, разбити с 1/2 кофичка кисело млеко и 1 с.л. брашно.Става много вкусно с и без заливка.
Виж целия пост
# 57
Лео, заинтригува ме с това чудо и ще го направя ама не обичам кисело мляко, та се чудя мога ли да заменя с прясно? Направо бешамел като за мусака ли да правя в случая? Всички много похвалиха заливката, ама аз не мога с кис. мляко Sick
Виж целия пост
# 58
Направо бешамел като за мусака ли да правя в случая? Всички много похвалиха заливката, ама аз не мога с кис. мляко Sick

Като за мусака си я направи, както си я обичаш ти  Hug
Виж целия пост
# 59
Голяма си бързачка, мерси  Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия