Когато препичате брашното,

  • 421
  • 3
веднага ли го използвате или го съхранявате в кутия?
В момента го препичам, преди всяко ядене, но се замислих, дали не мога да препеча повече и да го използвам в рамките на следващите няколко дена. Да го оставя хубаво да изстине в/у домакинска кърпа за да не се овлажни и после да го прибера в кутия за съхранение.
Става въпрос за оризово брашно, ако има значение.
Виж целия пост
# 1
Може да се съхранява в кутия  Peace

Разстилай на вестник или хартия, по-хубаво изсушава  Peace
Виж целия пост
# 2
Как го правите това препечено брашно и какво правите с него/каква храна/? Praynig
Виж целия пост
# 3
Блонди, мерси! Ще пробвам
И аз имам предвид хартиените домак. кърпи Simple Smile

Марго, с него приготвям каша на дребното
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия