.
. 

Гледайте позитивно на ситуацията и не се сърдете на детенцето. След време ще разказвате с усмивка за тази пакост. Нека мъника не се чувства виновен, ще му се развали празника 
Като изпуснеш нещо или ходиш с по- твърди обувки е по-шумно в сравнение с мокета и дървото и много личат замърсяванията. Ако си срешеш косата, после личи къде си го направил. Косъм, троха, капчица, мокра стъпка - всичко се вижда, затова и го чистя често. Но като се замисля
същото е и върху другите настилки, но мръсотията не личи и остава там по-дълго и естествено се диша или разнася. Ами при мен това е положението. Отиваме на лекар и се надявам да спрем АБ.
Мислех, че това е проблем само за София. Къде водите вашите деца и наистина ли трябва да действам по въпроса???
Мислех, че това е проблем само за София. Къде водите вашите деца и наистина ли трябва да действам по въпроса??? 
Два пъти ми се налага да отида при нея, ами то просто я мързи да диша. Преглежда ме от 2 метра, ако изобщо може да се нарече преглед, изобщо не стана от стола. В момента ме лекува, въпреки, че си бях за специалист. Прецени, че е много компетентна и си спести направлението. Та днес ми е втори ден. Ако няма подобрение отивам на платен прием. Ами това е положението. А вие при кого сте? Доволни ли сте? Споделете! Препоръчани теми