попара?

  • 1 243
  • 22
# 15
Голдис предварително ги смилам в роботчето- Сиренета вече не го изкисвам. Изкисвах го месец и половина Peace
Виж целия пост
# 16
Ние не ядем често попара, но когато правя - ръжен сухар на Голдис, а по-късно започнах и да препичам на тостера филийка от пълнозърнест хляб, който правя с робота за хляб.
Сирене и ние не ядем неизкиснато, просто  ми се струва с много дори и за възрастен човек сол, така, че винаги имаме в хладилника съд с изкиснато сирене без да правя нещо специално за детето.
Виж целия пост
# 17
    Попарата я правя  с хляб и  вече не изкисвам сирене
Виж целия пост
# 18
Сухари Голдис. По-добре опаковани са от Елит. Бебка е почти на 2 години, но още обезсолявам сиренето и за нея готвя безсолно.
Виж целия пост
# 19
Сухари ползвам Голдис,Чичи бебе,Бискотес.Сиренето ми е в кутия с вода и така не ми се налага да изкисвам от вечерта.Една бучица за 3-4дни ползвам и после пак си зареждам да се изкисва.
Виж целия пост
# 20
Приготвях попарка с домашен хляб(аз си го меся и без това по цял ден почти нямам какво да правя) и с домашно сирене.Въобще всичко възможно в менюто на моят син е домашно приготвено.Резултатът е супер - не ми кихнал дори
Виж целия пост
# 21
   Сухар Голдис; а сиренето си го обезсоляваме и за нас, затова и дъщеря ми ще го яде така още дълго време.
И ние така!
Виж целия пост
# 22
А защо попарата се прави със сухар, а не с обикновен хляб ? newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия