Rebyrca?

  • 1 278
  • 3
Momicheta,pomost!!
Speshno mi trqbva recepta za rebyrca.
       Mersi
Виж целия пост
# 1
Лично аз вземам ребърца от МЕТРО, едни такива малки, специална заготовка /мъжът ми ги нарича хармоники/. Мариновам ги в смес от соев сос, вино, черен пипер, олио и подправки на вкус. слагам в хладилника, колкото по-дълго стоят по-добре.  И после лятото на барбекюто, на жарта...ммм какъв аромат, каква прелест. А зимата в тавата и във фурната #Splat
Виж целия пост
# 2
Вино,лим.сок,соев сос, горчица, черен пипер, люто къри,пчелен мед,куркума,чесън на прах- стоят от няколко часа до едно денонощие и печеш.
Виж целия пост
# 3
Днес готвя ръбърца с нахут . Станаха жестоки,толкова добре изглеждат,че нямам търпение да седнем да обядваме.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия