Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За организацията?!

  • 511
  • 1
Питах някъде, ама май никой не ме видя, та затова питам пак. Споделете как се справяте с организацията? Въпросът ми е най-вече към работещите майки. Кога намирате време между училището на децата, воденето и прибирането, ходенето на работа, домашните задължения, чистенето, готвенето и прочие, за спорт, масажи, маникюр, разкрасяващи процедури и т.н. ?
Виж целия пост
# 1
Трудно се справям...най-вече с намирането на време за себе си. Ставам в 6.15. До около 7 имам време да се измия, да пия кафе и да се гримирам. Обличам се, в 7 будя децата. Оправям леглата и обличам малкия. Каката се справя сама. През учебната година ходи сама до училището, защото е близо, сега през ваканцията я взимам с мен. Оставяме малкия в градината и с колата към центъра. Минавам през моите родители, оставям я там, след това отивам в офиса. Почвам работа в 8. Първоначално работното ми време беше стандартно 9-6, после случайно заради чистачката на офиса ми го направиха 8-5. От февруари насам сама си издействах да е 8-4 като не ползвам обедна почивка. Сега този 1 час е моето време-масаж или фитнес. Не е кой знае какво. Времето не ми стига за нищо. На косъм съм да се откажа от фитнеса,  защото с пътуването и събличането ми остават някакви 45 мин, за кое по-напред. Не се справям особено добре като се опитвам да се справям сама, но съм забелязала, че всяка молба за помощ с децата, за да имам аз лично време обикновено се тълкува като егоизъм и глезотия  Rolling Eyes. По отношение на чистенето и готвенето не съм голяма маниачка. Обикновено правя салати или вечеряме навън. С учението на дъщеря ми-тъкмо му хванах цаката и тя годината свърши  Laughing. Но открих едно решение за печелене на време-докато ми чете урока или правим диктовка се качам на велото  Wink.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия