Палмовата мазнина?

  • 942
  • 8
 Готвите ли(пържите ли) с палмова мазнина?
Виж целия пост
# 1
Да,само за фритюрника я ползвам обаче. Peace
Виж целия пост
# 2
Да,само за фритюрника я ползвам обаче. Peace
Peace
Виж целия пост
# 3
Точно за фритюрника искам да попитам!
За първи път ще слагам и се притеснявам от топлото време да не се развали бързо.
Виж целия пост
# 4
Не мисля,че ще имаш проблем. Peace
Аз лично прецеждам маслото след всяко пържене за да го предпазя от ограняване.Така съм чела и така  правя не съм имала проблем.
Виж целия пост
# 5
Хм, внимавайте с палмовата мазнина, майка ми преди ползваше твърдо масло, обаче ще ви препоръчам за фритюрника да ползвате течно палмово масло.
Та иначе много вкусно и хрупкаво става, ако е пържено с палмово масло
Нашият фритюрник  изгоря от твърдото палмово масло, понеже  се включва и след това се чака да се загрее(разтопи твърдото масло) за да стане годно , за пържене , през това време фритюрника  работи "на сухо" и това е причината да изгори, съвета ми е за  фритюрника течно масло
Виж целия пост
# 6
Не знаех, че има и течна....взех тази която е като мас когато изстине.Та да не слагам във фритюрника казвате.... newsm78
Виж целия пост
# 7
Не знаех, че има и течна....взех тази която е като мас когато изстине.Та да не слагам във фритюрника казвате.... newsm78

точно тази не ти препоръчвам, фритюрника изгоря, ами има една течна е в смисъл не е точно като олио, ами течна като течен маргарин да речем , незнам дали ме разбра  Blush
Виж целия пост
# 8
Ползвам от палмовата мазнина вече около три години.Ползвам само твърдата.Досега не съм имала проблем нито с фритярника,нито с нищо.Много съм доволна. Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия