Домашна пикантина-как?

  • 2 930
  • 3
Много обичаме в супата да слагаме пикантина, но нещо не се кефя на Е-тата в нея. Някой докарвал ли е домашен вариант , и ако да- моля да сподели какви подправки смесва. Благодаря предварително  Heart Eyes
Виж целия пост
# 1
Провери дали не е това, което търсиш  Grinning

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=177.msg7217#msg7217

Виж целия пост
# 2
1 кг лук
1 кг домати
1 кг моркови
1 кг чушки
1 кг сол
Няколко връзки магданоз и целина - листа или корен, може и от двете. Целина слагам по-малко от магданоза.
Може да се добави и пащърнак.
Всичко се нарязва на ситно - аз ползвам кухненски робот. Доматите се смилат. Добавя се и солта и като се разтвори се пълнят буркани. Горното количество стига за цяла зима, че и пролет. Слагам само от нея, без да добавям сол в ястията.

Пропорциите са 1:1, а вие можете да си намалите количеството.
Виж целия пост
# 3
Страхотни идеи, таман ще си оползотворя малко бебешки бурканчета, обичам ви   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия