Режим на Пиер Дюкан - 53 част

• 26 910
  • 600
# 60
Доре, тоталиш те издадоха ! hahaha
Аз най обичам дробчетата по селски, с лук, гъби, чушки, домати ммммммм...
Виж целия пост
# 61
А сега да ви питам 2 кулинарни въпроса:
1. Като правите желираното мляко със степче, колко желатин слагате на колко мляко?
2. Преди няколко дена правих за пръв път пиле в плик, в едния бях сложела само зеленчуци, и беше ок, но в другия бях сложила пилето и картофи/за другите, де/, и ми беше залепнало. Да сипвам ли вода в плика?
Виж целия пост
# 62
Някой знае ли в Пловдив къде има овесени трици?

Има в диетичния магазин на ул. Гладстон, до Дома на техниката
диетичния магазин до фото пинк
и в диетичния магазин в пресечката на бившето второ районно, която отива към главната.
Виж целия пост
# 63
Някой знае ли в Пловдив къде има овесени трици?

Има в диетичния магазин на ул. Гладстон, до Дома на техниката
диетичния магазин до фото пинк
  bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 64
А сега да ви питам 2 кулинарни въпроса:
1. Като правите желираното мляко със степче, колко желатин слагате на колко мляко?
2. Преди няколко дена правих за пръв път пиле в плик, в едния бях сложела само зеленчуци, и беше ок, но в другия бях сложила пилето и картофи/за другите, де/, и ми беше залепнало. Да сипвам ли вода в плика?
Цвети, на 2 кисели млека слагам 2 пак. желатин на фирма Биосет.
относно водата - аз винаги слагам някаква течност - поне 1 чаша /може и вино/ и става като сосче   chef
Виж целия пост
# 65
Сноуче, благодаря ти! Hug Сега си приготвям желираното мляко, предишния път го направих с половин пакетче на Йоткер и 1 кисело мляко и не можа да стегне, сега сложих 1 пак и 1 мляко!  chef
Виж целия пост
# 66
Запис и аз  Grinning
Искам да питам: ПЗ периода нали се води за задържане на сваленото през П?  newsm78 Защото поне при нас така се получава.
И ... открих, че Ескуизата с подсладител става таман като бита сметана .. мням Blush
Виж целия пост
# 67
Запис и аз  Grinning
Искам да питам: ПЗ периода нали се води за задържане на сваленото през П?  newsm78 Защото поне при нас така се получава.
И ... открих, че Ескуизата с подсладител става таман като бита сметана .. мням Blush
мммм... това е добро откритие!   chef  bouquet
Да, ПЗ е за задържане, а през дните на П се сваля по-интензивно. Въпреки че и през другите дни има известно намаление, понякога...
Виж целия пост
# 68
Phil- досега разглеждах снимите на твоето бебе, още повече че разтопих пред екрана- Crazy
И аз искам- Grinning
Виж целия пост
# 69

Браво на вас, бе! Аз за какво се трепя да ви пиша рецепти? Дюканската торта с какво беше украсена, ъ #2gunfire
Виж целия пост
# 70
Действай Рал4е,

какво се чудиш?! Там процеса е необратим, само да прихванеш и връщане няма.
Виж целия пост
# 71
Маша- другият месец ще отида на преглед, да видим всичко ли е наред с мен и тогава- Praynig
Аз пък от кога не съл яла отт ази Ескуиза- направо съм забравила вкуса и, ще взема скоро да хапна и аз- Grinning
Виж целия пост
# 72
момичета, много е хубаво!!! Сега излизам от банята - направих аеробиката!!! Ушите ми бучат , краката ми треперят, ръцете не ме слушат , а дупето щеше да ми се отскубне и да падне на земята от друсане...нищо и никакви упражнения , а ефекта в-ху тялото е супер! Без колебание препоръчвам всякакво движение по всяко време , по възможност , естествено ! Ха сега да видим колко съм сериозна  Thinking
Виж целия пост
# 73
дорчестър, извинявай!   bouquet Не съм обърнала внимание на твоята рецепта, затова си "присвоих" откритието... Ще опитам тортата ти!   bouquet

Phil- досега разглеждах снимите на твоето бебе, още повече че разтопих пред екрана- Crazy
И аз искам- Grinning
Ми давай!  Grinning
Виж целия пост
# 74
Толкова много съм отслабнала на размери, че сега реших да си пусна за продан повечето дъки в Продавалника и да си купя по малки размери, защото вече ми падат, а някои бяха нови. Hugнаправо съм на седмото небе. Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия