Нов пръстен гювеч

  • 1 448
  • 3
Купих си нов гювеч..засилих се да готвя, но се присетих, че съм чувала, че първо трябва да се въведе в употреба като се намаже с масло и се загрее  newsm78
моля, който е запознат да ми отговори

  bouquet
Виж целия пост
# 1
Аз имам поне 5 глинени съда, но никога не съм правила това за което пишеш. Единствено което знам е, че се слага в студена фурна не в загрята както всичко друго. Другото е, че когато е горещ не се облива със студена вода.
Виж целия пост
# 2
Това с мазнината се прави само ако не е гледжосан.И аз имам нов гювеч(вече на 1 месец  newsm44 ) ....щом е гледжосан няма страшно.Нищо няма да му стане ако спазваш правилата за студено и горещо....Честит ти гювеч! СъС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО ПОЛЗВАШ   bouquet
Виж целия пост
# 3
Това с мазнината се прави само ако не е гледжосан.  bouquet
Peace но първо го натриваш с лук или чесън.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия