РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

  • 258 146
  • 788
# 60
I_N, с пресни гъби става по-хубава. Peace. Нарязват се на тънки филий - Изпичат се без проблем.
Виж целия пост
# 61
С пресни гъби определено е по-добре, с изпичането няма проблеми. Стерилизираните изобщо не ги купувам, имат вкус на гума Sick.
Виж целия пост
# 62
kalateya, може ли да те помоля да опиташ да дадеш пак линк към рецептата за Стомна-кебап, защото скоро ядох в едно заведение и много ми хареса...А не успях да я намеря в Бон Апети Embarassed
Благодаря ти предварително!
Виж целия пост
# 63
Запис  bouquet
Виж целия пост
# 64
kalateya, може ли да те помоля да опиташ да дадеш пак линк към рецептата за Стомна-кебап, защото скоро ядох в едно заведение и много ми хареса...А не успях да я намеря в Бон Апети Embarassed
Благодаря ти предварително!

Ето рецептата за Стомна-кебап, излиза само на кешираната страница.
Виж целия пост
# 65
 labrex, след като проследих твоя линк, видях че рецептата е от 30.05.2005, та по дато на излъчване излезе : http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=date&id=1572
Виж целия пост
# 66
Благодаря, момичета   bouquet
Виж целия пост
# 67
Правих вчера Вердито и стана страхотна.Само другия път ще направя тестото в тавата до прозрачно,че я обичам по-тънка ,а ми стана не особено.Иначе пак и видяхме сметката.Двамата с мъжо омятохме цялата тава ooooh!После искам да отслабна.... CryРазвалихте ми дисциплината с тия вкусотии,ама какво сте ми виновни-пуста лакомия край няма hahahaУтре ще е пилето Беарнез от първите страници на предната тема.
Виж целия пост
# 68
 ilrai извинявай,че неможах да отговоря,но чак сега видях постати Embarassed,тьй като нещо става с линковете(винаги ми се отваря началната страница на сайта)затова дадох рецептите по дата на изльчване,а пьк и тьрсачката на сайта нещо не е в ред,та ако мога с нещо друго да помогна насреща сьм  bouquet
Виж целия пост
# 69
Правих вчера Вердито и стана страхотна.Само другия път ще направя тестото в тавата до прозрачно,че я обичам по-тънка ,а ми стана не особено.Иначе пак и видяхме сметката.Двамата с мъжо омятохме цялата тава ooooh!После искам да отслабна.... CryРазвалихте ми дисциплината с тия вкусотии,ама какво сте ми виновни-пуста лакомия край няма hahahaУтре ще е пилето Беарнез от първите страници на предната тема.

I_N като направиш пилето да кажеш после как е  Flutter
Виж целия пост
# 70
Пилето стана вкусно,но соса ми дойде малко тежък.По принцип в къщи рядко използвам сметана,свикнали сме на по-лека храна.Но иначе наистина беше вкусно.Използвах идеята за марината за пилешкото от белтък и царевично нишесте-по-крехко и сочно пилешко не бях яла.Определено ще се възползвам и друг път от нея,Мисля да пробвам някаквъв вариант на пилеки пръчици,като след марината се запържи и задуши с вино и соев сос (първата част от рецептата),но да добавя и малко сусам.А от останалото тесто за вердито направих чеснови хлебчета,но сгреших,че след като ги извадих от фурната не ги захлупих с нещо да се задушат и да останат мекички.
Виж целия пост
# 71
тук има доста добри неща, повечето от тях си записах и някои пробвах, наистина са много сполучливи
Виж целия пост
# 72
Момичета може ли рецепта за картофи соте - по кръчмарски  Simple Smile. Адски е дълга предната тема и не можах да ги открия!  newsm78
Виж целия пост
# 73
Направих сиренцата хепи , както и кашкавалчетата. Станаха супер , но не успях да снимам .На моите юнаци , сиренцата им допаднаха повече , нищо ,че бяха малко соленки WinkС биричка са ...охааа Wink
Виж целия пост
# 74
Картофи Соте
1кг.картофи
100гр.масло
сол
1ч.л. вегета
копър на вкус
Картофите се сваряват добре,но без да се преваряват.Обелват се и се нарязват като за картофена сала салата и се запържват.Като се позапържат се добавя солта и др. подправки.

После имаше добавка,че ако искаме да станат хрупкави,преди пържене се овалват в пикантни подправки и галета.

И аз съм се наточила да ги правя в хрупкав вариант.Ще споделя като сготвя.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия