Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Посещения при болно дете

  • 1 432
  • 36
Имам питане,пускате ли други хора,при детето си ,когато е болно?Дъщеря ми беше болна и всичките баби и дядовци решиха,че трябва да се появят.Някъде бях чела,че особено при хрема,лигавицата на носа е променена и по-лесно навлизат носи вируси и бактерии и е по-голям шанса за вторична инфекция и влошаване на състоянието.Като цяло и имунната система е натоварена повече.
Леко разкарах бабите и дядовците,но правилно ли постъпих!? newsm78
Виж целия пост
# 1
Баба му и дядо му не ги разкарвам. Даже, когато е болен именно дядо му го гледа. Но чужди хора - не пускам.
Виж целия пост
# 2
Ако се юрнат всичките определено няма да ми хареса.Но да мине само майка ми или свеки за малко да го видят нямам нищо против.То тогава и детето е изнервено, криво и се радва на посещения.
Виж целия пост
# 3
Когато синът ми е болен,не допускам абсолютно никого във вкъщи,а и така съм посъветвана от педито.
 Според мен си постъпила правилно.
Виж целия пост
# 4
Чужди хора естествено ,че не са добре дошли в такъв момент.Или ако някои дойде за малко ,то е при нас-възрастните ,а не при болното в момента детенце.
Обаче баби и дядовци -първо те не са чужди и второ  -те са хората,които  много ни помагат/предимно бабите/.Естествено ,че няма да правят "парад " в посещенията си.Идват ако трябва да помогнат ,не се натрапват.Абе то си е до хората  Peace
Виж целия пост
# 5
Бабите и дядовците не ги връщам.
Детенцето винаги им се радва.
Виж целия пост
# 6
Най- близките ни хора ги пускам.
Виж целия пост
# 7
Баби и дядовци не гоня.
Виж целия пост
# 8
Те не,че се натрапват.Интересувам се от медицинска гледна точка,не че имам някакъв конфликт с тях.В случая я заразиха именно бабата или дядото,хем стояха в другата стая,уж само хрема.Просто имахме работа,но и  тримата в къщи го хванахме вируса.
...а и така съм посъветвана от педито.
Това ме успокои.
Виж целия пост
# 9
Не гоня баби и дядовци,но и никой не се натиска да идва,когато дъщеря ми е болна.Единствено майка ми ако няма работа идва да я гледа.Свекърите се пазят да не ги прихване и тях.
Виж целия пост
# 10
ами аз почивам само в неделя и когато е болен го гледат майка,баба баща ми,но тях не ги броим за външни хора,иначе не
Виж целия пост
# 11
Ми не Crossing Arms
То нестига, че на детето му зле и не може да си каже и само мрънка, а и с "навлеци" да се разправям Naughty
Виж целия пост
# 12
И аз баби и дядовци не гоня  Laughing Даже ако съм имала тежка нощ и ми се насъберът няколко по-трудни дни много им се радвам. Хем детето им се радва, хем и на мен малко да ми почине главицата Wink
Но може би има резон в това, което казваш  Thinking
Виж целия пост
# 13
аз предпочитам да не идват заради тях си, няма защо детето да ги разболява и тях...но ако много искат - да заповядат, тъкмо малко го разведряват и разнообразяват.....
Виж целия пост
# 14
Никого не пускам, ако мога де. Ако се налага да изляза викам някоя от бабите, но ги моля да са с маски, както и за детето, така и заради самите тях. Едната слуша, другата баба не.
Бяхме болни януари, бактериална ангина, таткото ни натресе и вирус на детето - пълен ужас, докторът му обясни, че при болно дете НИКОЙ не ходи. От тогава имам силен съюзник, който си носи чинно маската щом ходи на работа и има болно дяволче в къщи. Гостите - ако са неканени - просто не се пускат, като не отвориш вратата как ще влязнат? Слагаш белешка КАРАНТИНА и приключваш с тях.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия