Точите ли кори за баница?

  • 17 646
  • 81
# 30
Да се похваля, днес за първи път точих кори и мисля, че се спавих добре  Hug
Виж целия пост
# 31
В интерес на истината не ми се получават тънки корите и много се късат.Няма кой да ме научи.Може ли някой да обясни с думи поне как става, някакъв чалъм дето се вика.... newsm78
Виж целия пост
# 32
Ааааа аз съм точил и оризови кори. Само един път де и то за пръв и последен. Мвого тръткава работа е.
Виж целия пост
# 33
гледам по магазините продават ,някой пробвали ги е?
Виж целия пост
# 34
Някой може ли да си напише рецептата, за точени, но с яйца и за дърпани. Аз дърпах по една на Бодровски стана добре първия път, но втория беше леко провал.
Харесах си от предната страница, Пина дето ги е постнала, но стават ли и за солена баница?
Виж целия пост
# 35
Да, стават! Нали съм го написала - кори за всичко - за баница, за баклава, за тиквеник, за щрудел.... В темата, към която съм дала линк, има жени, които са споделили, че са правили солена баница с тези кори!
Виж целия пост
# 36
Мерси Пина, в неделя ще се точи, домашните са поръчали 2 вида и 1 от мен Laughing
Виж целия пост
# 37
После да споделиш как мина. Може и снимка.  Peace

Аз още се колебая за днес - мързи ли ме, не ме ли мързи...  Thinking
Виж целия пост
# 38
Нямам време да точа по лесно е от магазина
Виж целия пост
# 39
Има ли разлика дали ще ги точиш или ще ги дърпаш. Аз лично малко си ги разточвам и после ги дърпам, че ми е по-лесно. Но като тестото е едно и също какво е значението какъв ще е метода  newsm78
Виж целия пост
# 40
При дърпането е така, разточва се малко, на питка, тъничка питка и се дърпа. Но, точенето е друго. Точената кора няма как да се дърпа. Доста различна става.  И двете стават много тънки, но дърпаните стоят меки и леко мазни, а точените са сухи и по- твърди. Не, че са твърди... трудно ми е да го обясня.
За мен точенето е по- лесно, защото не е толкова капризно. За дърпането, ако не е хубаво брашното - къса се....
Виж целия пост
# 41
  Tук съм описала,как се дърпат кори за баница стъпка по стъпка.Ползвам бяло брашно Софимел.
  Става много лесно. Peace
Виж целия пост
# 42
pina Благодаре ти за линка
Виж целия пост
# 43
Лелеее, аз съм публикувала 2 пъти един и същи линк!  ooooh!
Ето го другия!
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=1812.msg32726
Виж целия пост
# 44
Ако не ме мързи точа  Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия