90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
# 735
добро утро и от мен !
благодаря за кафето и закуската!!!
да ви се отчета за вчера нали уш бях водна:

до вечерта добре само на плодове , ама естествено вечерта 2 банана;100гр кашу;тиквени семки
отначало ме беше доста яд ама сега като се замисля,ако не бяха тези "килограми " ядки снощи щях да прегреша ,едва удържах,едни манджички имах  едни салатки с майонеза,ама дори не си кусах ,задоволих се с ядките ,уш са по малко зло ама незнам!

И СЕГА РЕЗУЛТАТА  :   ЗА ПЪРВИ ЦИКЪЛ  -3КГ newsm44 9 влизам в едни дънки , а те ми бяха мярката,ама за да стоят добре ми трябва още толкова)

малко е ама пак се радвам ,можеше и по зле да е !значи само за вчера имам -0.800гр.

момичета сега ме е страх да ям да не кача , винаги досега ако сваля ,като си хапна и веднага се лепват пак....
как мислите ?притеснявам се ,ама ...!а при някой от  вас случвало ли се е да  качи след водния,а дори и 1кг да е ?

така се точа  за обяд си купих тиквички с мл сос,а за довечера се каня на многооо пържолки и салатки , че сме на гости и ...след вчера ..
ето за това  се притеснявам тя моята лакомия край няма ,проблема ми е главно вечер  с количествата ,все се надявам да се регулирам ,че да видим

хубав ден ви желая и пожелавам на всички и стари и новодошли фиданки да постигнат желаните резултати,защото виждам как всички го желаем!!!
 smile3525 smile3525 smile3525

Виж целия пост
# 736
Добро утро фиданки-сладуранки Hug Каня ви в новата тема и да я напълните с много минуси Hug
НОВА ТЕМА
Виж целия пост
# 737
Здравейте! От две седмици цялото ми семейство сме на 90 дневната диета чувстваме се добре трудно е само през плодовия ден искам да попитам кога можем да си похапнем маслини Grinning Grinning
Виж целия пост
# 738
Здравейте! От две седмици цялото ми семейство сме на 90 дневната диета чувстваме се добре трудно е само през плодовия ден искам да попитам кога можем да си похапнем маслини Grinning Grinning
Дончева има нова тема,погледни постовете преди твоя. Wink
Виж целия пост
# 739
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=472300.0
Виж целия пост
# 740
Момичета от къде изравяте тези стари теми? Thinking
Актуалната тема е №81
Ето тук: Тема №81
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1