Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА"

• 97 906
  • 762
# 540
Паричке,включвам се само за да ти обещая,че ще разкажа подробности,но едва сряда-четвъртък другата седмица - по-рано не мога.Съгласна?   Hug
Виж целия пост
# 541
Здравейте  Hug

разбира се, че ще напиша линка щом има интерес http://www.englishtown.com/

Моят безплатен акаунт изтече и вече съм с платен. Безплатния е само за 7дни. Платеният е 25 евро на месец.
Иначе разговорните часове са с определена тема, която се задава предварително. Всеки ден има различна тема. За beginner-те часовете протичат по план от десетина точки. Някои точки са с упражнения, в други трябва да отговаряш на елементарни въпроси. Има и дискусия (учителката задава въпроси по темата). Показват картинки на които трябва да кажеш какво е показано. Елементарно е, но на мен ми е доста трудно да разбирам какво говорят учителите и учениците с различните акценти Simple Smile Часовете са по 40мин и започват на всеки кръгъл час. След часа, получаваш оценка и препоръки от учителя. (В часовете в повечето случаи сме по 4-5 души, не знам какъв е максимума..., но знам че има максимум)
За по-високите нива незнам как протичат часовете.
Между другото, за да можеш да влезеш в разговорния час трябва да минеш поне половин урок. Всеки урок завършва с писмена работа, която учител проверява и ти я връща в рамките на 24 часа. И там ти пишат препоръки, на какво да наблегнеш, как да учиш и т.н
Момичета, ако някой се регистрира, макар и с тестов акаунт само, нека да пише, за да обменяме опит Simple Smile
Виж целия пост
# 542
  Елл, благодаря за отзивчивостта! Ако се включа, ще ви пиша, за да обменяме информация!  Peace
Виж целия пост
# 543
Паричке,включвам се само за да ти обещая,че ще разкажа подробности,но едва сряда-четвъртък другата седмица - по-рано не мога.Съгласна?   Hug

Няма проблем. Теста за 2-ро ниво ще ми е на 13-ти, така че всяка информация дотогава ще ми е крайно полезна  Hug

Днес ми е поредният текущ тест, тъй че довечера може да ми стискате палци  Wink

verabel, какво стана с теб? Направихте ли теста ?

Виж целия пост
# 544
   Паричке в нашата учебна тетрадка на последният урок има примерна тема "Appearance is more important for women than it is for men.Do you agree?
   Нещо подобно е темата за жените и аз от там си правих плана за темите.
   В интерес на истината този учебник за трето ниво ми изглежда по лесен от предният.Може би съм набрала инерци от преди, но за сега нещата са само познати с малко допълнения.
   Абе какви са тези почивки при вас? При нас няма такова нещо.Цяло лято гърч.И на всичко отгоре от един месец насам ни проверяват всеки път когато има английски, дори и съботите.Ама не пропуснаха нито един път.И на проверяващите не им харесва,ама работа трябва да я свършат.
  За отбелязване, колежките ми учат немски език, но при друг доставчик и до сега са ги проверявали само 3 - 4 пъти.И тази седмица дори са в почивка. Малко им завидях. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 545
Ние сме ваканция две седмици. При нас откакто сме започнали два пъти е идвала проверка, и то за малко, колкото да кажат добър ден..
Виж целия пост
# 546

Мама Бени, вие направихте ли вторият тест от второто ниво ?

Днес трябва да науча резултата. Не знам при вас как е ама аз полудявам от работа, колежката е в отпуск и сега замествам и нея, и моята работа върша, и... ми скъсаха задника от командировки. А познайте колко време ми остава да погледна английският, толкова имам да наваксвам, че не ми се мисли  Crazy Докато преди термина "оставане след работа" беше мръсна и долна дума, сега се превърна в ежедневие Twisted Evil
Виж целия пост
# 547
BENI MAMA, и аз съм така . Колежката е в отпуск до 15-ти , а аз съм от 16- ти до края на месеца. Колегата е в командировка и всичко в офиса е на моята глава, дори обедна почивка не ползвам. Но , след работно време не оставам, да ме извиняват, но все по някое време и децата си трябва да видя  / и да ги нахраня/  Whistling

mama_vesi, ти още като писа имената на темите, това за майките успях да го намеря в тетрадката. Благодаря, че ми напомни, защото не ми е останало време да го чета в подробности  Tired Както се вижда от поста ми  по-горе, точно тази тема ще ми " пасне" идеално.

Уиуи, нашето училище ще почива само 1 седмица, но аз смятам да ги направя 2  newsm78 При нас почнаха да проверяват всеки път и да ни губят по половин час от урока  #2gunfire

кокоми, не съм си забравила обещаното  за подробностите Wink

Виж целия пост
# 548
кокоми, не съм си забравила обещаното  за подробностите Wink

Аз също!   Hug

Искам първо да ви кажа,че не си спомням вече с големи подробности какъв беше теста.

Първата задача се състоеше да попълниш в 10 изречения липсващите думи,повечето от които бяха от последните уроци.Те бяха обикновени и от обща култура.
Втората задача пак беше за липсващи думи,но от сорта: carry on,give up,sort out,delay,put off,call off и др.  (Phrasal verbs - 12A  стр117 от учебника)
Третата задаче бе да поставиш на правилното място Past simple and Present perfect,като хем ги слагаш в правилното време,хем се съобразяваш къде се употребява since и къде for.(Present perfect simple whit for or since - 10A стр97 от учебника)
Четвъртата задача е да сложиш на липсващите места into,over,past,around,across,along,out off или through.(Prepositions of movement - 12A стр116 от учебника)
Петата задаче беше отново да попълниш празните места със зададените ти думи в графата.Контекстът беше,че някой си влиза в магазина и иска от продавача да пробва  някаква дреха,обаче изведнъж в
пробната го заболява гърбът или вратът,не помня,продавачката му предлага да извика лекар,но той отказва и т.н.Тоест тук трябва да си припомниш размяна на  любезности и болести.
Шеста:Да сложиш правилното относително местоимение в изречението - кога се употребява за хора,кога за неща и кога може и за двете.(Relative clauses 12B стр119 от учебника)
Четене,говорене и слушане при нас нямаше,не за друго,а защото нямахме време.Но всичко останало е както го описа мама Веси – за жените на работа,за болестите,глобалното затопляне...
При нас това по-скоро беше междинен тест,отколкото тест за приключване на ниво.Ние сме по-ларж в ученето.Пожелавам успех на всички.Ще се видим в другото ниво!
Виж целия пост
# 549
Забравих,че имаше и въпрос за Modals of obligation (Present time and Past time - стр109 и стр111 от учебника)

По-подробно от това наистина не мога да го напиша.  Flutter
Паричке,ако имаш въпроси,питай,но да знаеш,че теста не е голям като размер и на мен не ми се връзваше като тест за ниво,а по-скоро като междинен.Тоест,фасулска работа.   Hug   
Виж целия пост
# 550
кокоми,  ЕЕЕЕЕЕЕЕ, много ти благодаря да знаеш  Hug  newsm74

и на mama_vesi още веднъж   bouquet

Наистина изглежда като текущ тест, защото включва материал само от 10 - 12 урок .

Аз след малко отивам да се обучавам, много съм ученолюбива щото  Mr. Green

Виж целия пост
# 551
Добре,последно,наистина - учебните пособия останаха за нас!!!   Peace
Виж целия пост
# 552
BENI MAMA, и аз съм така . Колежката е в отпуск до 15-ти , а аз съм от 16- ти до края на месеца. Колегата е в командировка и всичко в офиса е на моята глава, дори обедна почивка не ползвам. Но , след работно време не оставам, да ме извиняват, но все по някое време и децата си трябва да видя  / и да ги нахраня/  Whistling

84% Mr. Green Днес ще си ходя навреме защото съм на курс Wink
Виж целия пост
# 553
Елл, ще споделиш ли как върви курса в englishtown.com Аз по принцим следях темата, защото ми беше интерсно какво се случва с програмата "Аз мога" и дали ще я пуснат отново ....но разгледах сайта на englishtown.com, който препоръча и идеята ми хареса и може би ще се запиша. Имам няколко въпроса, на които ще съм благодарен ако отговориш:
- като си платиш месечната такса от 25 евро имаш ли някакво ограничение за ползване, смисъл да ти се полагат до 2 часа на ден или еди колко си на месец
- колко unit-a и съответно level-а можеш да преминеш за месец. Те ли ти определят колко точно, или зависи от теб дали имаш свободно време и желаниие и можеш да си нон стоп там, да говоришш с преподавател, да правиш упражнения и теоретично да изкараш целия курс до 16 ниво за месец
- гледам, че за да ползваш безплатен тестов период от 7 дни искат да регистрираш кредитна карта Visa или Mastercard, дали не става с дебитна такива? Ти по каквъв начин плати.....и най-вече ....доволна ли си от курса Simple Smile

Виж целия пост
# 554
Елл, ще споделиш ли как върви курса в englishtown.com Аз по принцим следях темата, защото ми беше интерсно какво се случва с програмата "Аз мога" и дали ще я пуснат отново ....но разгледах сайта на englishtown.com, който препоръча и идеята ми хареса и може би ще се запиша. Имам няколко въпроса, на които ще съм благодарен ако отговориш:
- като си платиш месечната такса от 25 евро имаш ли някакво ограничение за ползване, смисъл да ти се полагат до 2 часа на ден или еди колко си на месец
- колко unit-a и съответно level-а можеш да преминеш за месец. Те ли ти определят колко точно, или зависи от теб дали имаш свободно време и желаниие и можеш да си нон стоп там, да говоришш с преподавател, да правиш упражнения и теоретично да изкараш целия курс до 16 ниво за месец
- гледам, че за да ползваш безплатен тестов период от 7 дни искат да регистрираш кредитна карта Visa или Mastercard, дали не става с дебитна такива? Ти по каквъв начин плати.....и най-вече ....доволна ли си от курса Simple Smile

- След като се запишеш можеш да ползваш ресурсите им колкото искаш. Да висиш по цял ден там и да учиш Simple Smile Имаш ограниечение само за разговорните часове - те са 30броя за месец. За всеки ден по един час. (урока и разговорния час с преподавател са различни неща)
- Един урок е резделен на 4 части - speaking, readyng, writing, listenng и във всяка от тях има много упражнения, видео, аудио и т.н (ще ти пратя по-подробно на лични, нещо което писах преди време на друг  потребител тук)
- Аз минавам един урок за 2 дни, обаче в момента разполагам с много свободно време - отделям по 2-3 часа на ден поне за englishtown. Отделно уча новите думи. Най-голямото предимство на това училище, според мен, е че се отпускаш  и почваш да говориш по-свободно. Граматиката в ниските нива е по-слабо застъпена (за високите незнам как е). Иначе нивата са 15 и всяко едно от тях се състои от 8 unit-a. Те ти опрределят нивото, но ти можеш да го промениш когато искаш и колкото пъти искаш
- за картата - ти си регистрираш картата и те всеки месец автоматично ти взимат таксата от нея, освен ако не прекъснеш. Затова трябва да е кредитна или да има статут на кредитна. Аз платих с кредитна карта, но май може и по банков път, незнам - трябва да разгледаш.

Аз още съм много въодушевена  Grinning Доволна съм от курса. Научих доста думи, почвам да разбирам вече съучениците въпреки различните акценти (особено на китайците Wink  Аз го комбинирам този курс с кабината, където се набляга много на граматиката и в комбинация е много ефективно.
Но имам много свободно време в момента и от сутрин до вечер мога да се занимавам само с английски.

И накрая да направя едно уточнение - оказа се че такста от 25евро е лятна промоция. Първата такса е толкова, а после става 49евро на месец Sad Има вариант да получиш безплатен месец ако препоръчаш сайта на приятел и той се запише.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия