РУСЕнското лято стъпва бавно, тежко...време е да става жежко!

• 32 046
  • 733
# 720
http://192.168.11.4/modules.php?name=News&file=article&s … der=0&thold=0
Виж целия пост
# 721
Naughty Отнемането на правата би било правилното наказание.
Да не бъдем крайни. Все пак е помогнал на много жени, пък и се наказва не защото е направил процедура на 62 г. жена, а заради скандал.

Пиша тук,защото другата тема не е за това:
EVIQ ,това,че е помогнал на много жени не го оправдава.Все едно някой убиец да убива,а после като спаси от смърт дете и да го оправдаят.Ако детето е твое така ли ще мислиш?
Заради скандал не се отнемат лекарски,родителски или каквито и да било права.Той е положил клетва,а с това,което е направил е погубил един живот умишлено.Все ми е на ума,че си е мислил,че тези деца нормално ще се износват от една пенсионерка и тя ще е адекватна като един млад човек да отгледа и възпита децата си.Затова ли природата е измислила менопаузата и си има една горе-долу "възраст" която тя си е определила кога вече да не ражда жената.Един лекар не е Господ та той да решава кому да дава живот и кому не!
А израза ти "Да не бъдем крайни" по скоро не се отнася до нас,защото не ние развяхме байрака в този форум "Не раждайте в Русе,раждайте в Тутракан"

Виж целия пост
# 722
Благодаря за преместването  Hug Замислих се дали да си изтрия от там поста, но така или иначе...не мога!
Стореното от Д-р Емин, не може да се отрече. Нито доброто, нито лошото. Но...Кактото казах и преди известно време, пак по този случай, за мен това е предумишлено убийство на бебетата на Красимира. За съжаление Д-р Емин е избрал един НЕ добър начин да направи реклама на себе си и Плевенската клиника!
Naughty
Виж целия пост
# 723
Пуснах си поста в темата за гинеколозите, за да може EVIQ да го прочете /защото тя май в тая тема не влиза  newsm78/ и сама да се осъзнае какъв "доктор" боготвори и защитава  Peace
Виж целия пост
# 724
Пуснах си поста в темата за гинеколозите, за да може EVIQ да го прочете /защото тя май в тая тема не влиза  newsm78/ и сама да се осъзнае какъв "доктор" боготвори и защитава  Peace
Ъ,ти пък...ще осъзнае....
Виж целия пост
# 725
Ъ,ти пък...ще осъзнае....
Бе, знам ли..... Rolling Eyes
Виж целия пост
# 726
Спокойно, като ги извеждат сутрин и следобед да играят на площадката ще му хареса. Ще започне да не иска да отиваш да го вземаш рано.
При нас така се получи, хем беше зимата и не ги изкарваха навън. Един път отидохме да го вземем с баща му към 16,30 с идеята да пазаруваме после, пък той взе да се пазари, че не му се тръгвало. Та оставихме го още час, напазарувахме си и го прибрахме тогава. Simple Smile
Спокойно ще му харесва все повече. Вас къде ви настаниха в групата на първия етаж вдясно ли?
Оптимист съм, след като от два дни там спря с напикаването, което правеше напук.
На втория етаж е.
Евала, че ще правят нов конкурс за Мис-ка  Laughing
Виж целия пост
# 727
Здравейтеееее русенски мами, нови попълнения приемат ли Grinning
Наистина е голямо безумие това, което д-р Емин е извършил - тя госпожата не е с акъла си, ама той на чии гръб си прави експеримента и тая от къде е взела толкова пари , за да направи инвитро с донорска яйцеклетка.Жалко за оживялото детенце и дано Господ й даде още живот на Красимира, за дане го оставя мъничко сираче.
Лек ден ви желая
Виж целия пост
# 728
violet, права си-Днес е Еньовден и на този ден своя имен ден празнуват всички с имена Еньо, Енчо, Йоана, Йоан, Яни, Яна, Янина, Янка, Янита, Янко, Янчо.
По принцип празнувам именния ден на Йоан на Ивановден. Ама като се поразрових из нета, видях, че Йоан и Йоана празнуват и на Ивановден, и на Еньовден  Peace
А преди 3 години го кръщавахме детето на тази дата  Wink
Та, ето едно скромна почерпка за моя малък Йоан:
Виж целия пост
# 729
Чочиии, да ти е жив и здрав именика!!! Да празнувате и на двете дати, още дъъъълги, дъъълги години!
 newsm18 Tada
Виж целия пост
# 730
Чочиии,да ти е жив и здрав именика, много да ви радва и слушка Hug  bouquet
Виж целия пост
# 731
Към мамите очакващи или които имат малки бебенца:
Момичета,днес влизах в оказиона на Пантеона,мисля,че повечето от вас трябва да го знаят,там дрехите са много хубави,подбрани и евтини.Продавачката е много любезна.
Докарали са и от Щатите много,много хубави бебешки дрешки,повечето са розовички-за момиченца и са почти без пари-по 3,00 -3,50 лв бодита,малки блузчици,ританки...всичките са маркови,мисля,че това няма толкова значение,но ОСТАНАХА МИ ОЧИТЕ В ТЯХ ! Има и комплектчета страшно красиви.Много се двоумях дали да купя,но още не знаем пола ,а и чакаме уж момченце и т.н. да не се обяснявам.Жената в магазина не я познавам,просто от време на време ходя там и когато ми хареса нещо купувам най-вече на дъщеря ми.
Нова темичка ще правите ли,вече сме на 49-та страница?
Виж целия пост
# 732
Може ли аз да я направя новата тема? Имам нещо придвид.... Flutter

Виж целия пост
# 733
Чочиии, да ти е жив и здрав именика!!!   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия