Пробиотици?

  • 189 995
  • 223
# 105
Обръщам се към потребител Дафлорн- след нашата кореспонденция на лични се разбра, че онази порочна практика от преди 4 години е в миналото и сегашните продукти на фирмата са с гарантирано качество и действително са сертифицирани както е изискването.
Извинявам се и се надявам да не съм накарнила достойнството и правата на потребителка Дафлорн и приключвам по темата. Лека вечер!
Виж целия пост
# 106
може ли да се разберете на лични кой кого ще съди, защото нещата вече станаха АНТИреклама с тези заплахи и обвинения. М/у другото подходът не е много правилен (лично мнение).

Съжалявам ако за Вас това е нещо незначително - за нас става дума за много труд, работа и дълги години разработване на продуктите ни. Не сме искали никой да ни прави анти-реклама разбира се, но след като вече е направено, имаме право да изискаме публично опровержение. Хората трябва да разбират разликата между свобода и свободия - това, че живеем в демокрация не означава, че всеки може да говори каквото и където си поиска, т.е. може да го прави, но си носи последствията за това! Ние приемаме този форум сериозно и няма да позволим да говорят подобни неща за продуктите ни.
На вас ще ви бъде ли прятно ако ви направят например лична анти-реклама публично във форума?

не, разбира се. Само Ви казвам, че от подобни емоции няма смисъл, тъй като мненията във форумите не могат да доведат до съд. Хората с години съдят пресата и нищо не постигат, а едно мнение в публичен форум пък още по-малко ще доведе до желания резултат.
А, с агресивен метод, не се постига много. Казвам Ви го от наблюдения. Парадокс в БГ е, че започне ли да се хвали нещо или да се рекламира твърде много, потребителят става предпазлив  Peace

Успех  Hug
Виж целия пост
# 107
Качествените пробиотици разбира се не са измишльотици! Основното в един пробиотик е бактериите да са живи и с доказан пробиотичен ефект. Така, че всеки сам може да прецени за себе си дали пробиотика е качествен когато види ефекта от него. Morgana кога си работила в Дафлорн и като каква. Интересно е това което споделяш от "кухнята на събитията".Относно Бифидната бактерия си абсолютно права, че се отглежда много трудно. Трябват и специални анаеробни условия за развитие.


Много добро изказване! Само ще допълня , че трябва да се прави разлика между живи и жизненоспособни бактерии.Ефекта наистина е индивидуален и преценката трябва да се направи след, като се мине курса на лечение.Един от качествените пробиотици, който се предлага по аптеките е Перли на Ензиматик терапи- съдържа живи бактерии в големи количества, съответно в трислойна капсула, която освобождава съответни бактерии последователно в корема ,тънките черва и накрая в дебелото черво.Това дава голяма вероятност живите бактерии да се адаптират с по малки загуби в съответния орган.
Виж целия пост
# 108
За съжеление по темата се развихри остра полемика! Пробиотиците са хубав продукт и не е трябва да им се създава лош имидж. Моргана съжелявам ако с въпроса си съм ти създала неприятности. smihesorry
Виж целия пост
# 109
Пробиотикът на Перли на Ензиматик терапи, съдържа само две групи полезни бактерии.

Аз съм запозната с пробиотик, съдържащ 6 вида пробиотични бактерии. По назад в темата бях пуснала интересно клипче за тях. Flutter
Виж целия пост
# 110
Аз съм доволна от Ентеросан!Български е,евтин и достъпен! Peace
Виж целия пост
# 111
Аз съм доволна от Ентеросан!Български е,евтин и достъпен! Peace

Чух вече от няколко места, че ентеросана не е читав. Даже в един форум бяха публикували изследване в което пишеше, че няма живи бактерии вътре. Ще се опитам да намеря форума където го четох...
Виж целия пост
# 112
Пробиотикът на Перли на Ензиматик терапи, съдържа само две групи полезни бактерии.

Аз съм запозната с пробиотик, съдържащ 6 вида пробиотични бактерии. По назад в темата бях пуснала интересно клипче за тях. Flutter


Pearls IC са с 6 вида бактери ти даваш препратка за Перли ацидофилус, които наистина са два вида давам ви линк за да се видят кои бактерии влизат в комбинацията http://revita.bg/3050/каталог-продукти/перли-ic-интензив/
Виж целия пост
# 113
Аз съм доволна от Ентеросан!Български е,евтин и достъпен! Peace

Чух вече от няколко места, че ентеросана не е читав. Даже в един форум бяха публикували изследване в което пишеше, че няма живи бактерии вътре. Ще се опитам да намеря форума където го четох...

Ще ми е интересно да прочета специално за Ентеросана. От два месеца го пия и съм много доволна, едва ли е плацебо ефект, но знае ли човек. Дано намериш форума, въпреки, че това не е гаранция, разбира се.
Виж целия пост
# 114
Ще ми е интересно да прочета специално за Ентеросана. От два месеца го пия и съм много доволна, едва ли е плацебо ефект, но знае ли човек. Дано намериш форума, въпреки, че това не е гаранция, разбира се.

Успях да намеря единия форум в който го четох - http://msobg.org/forums/viewtopic.php?p=3755
Но това вече е доста по-сериозно http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=40&t=1447&start=1230

Цитат
...имам лоша новина за теб-от моя факултет (Биологически факултет на Софийски университет) изследвали Ентеросана и установили,че няма никакви живи бактерии вече,така че ако ти помага,то е само внушение.

Вярвам, че биологическия факултет на СУ знаят какво правят!
Виж целия пост
# 115
Все пак това са мнения по форуми, не се знае кой и защо ги е постнал и колко вярна е информацията там.
Не съм пила Ентеросан, не ги защитавам, само разсъждавам  Peace.
Виж целия пост
# 116
Някой гледа ли днешното предаване "На кафе"? Аз за съжаление не успях а са говорили за проблемите на Метаболитния синдром и ролята на пробиотиците. До края на месец Април ще дават по Нова телевизия в предаването "На кафе" с Гала ще има тематични предавания за пробиотиците.
Виж целия пост
# 117
Искам да попитам, ако един пробиотик, например на Дафлорн, съдържа живи лактобацилус булгарикус той не би ли трябвало да подкваси прясно мляко за бърз и прост тест и защо това не се получава?
Виж целия пост
# 118
Аз от Дафлорн си взех закваска за кисело мляко и още няколко продукта. Закваската определено работи. За другите въобще не ми е хрумнало да ги пробвам по този начин, но ще опитам  Peace
Виж целия пост
# 119
Ако има живи бактерии трябва да се закваси млякото. Температурата на прясното мляко е важна, след това трябва също до се осигури сравнително постоянна температура по време на заквасването, поне около 37 градуса. Качеството на прясното мляко също е важно. Има много фактори които влияят върху получаването на кисело мляко. Един от основните е количеството на жизнеспособни клетки в закваската.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия