С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 40 226
  • 724
# 525
ANASI,я сега казвай менюто за тия 4 дни / newsm78 Какво сте хапвали,триците ядете ли,вода колко,абе всичко . newsm78

Момичетааа,аз да се оплача ,явно днеска тъй ще ми върви ...на реване.Отидох на контролен преглед и се оказа ,че след изпиването на първия антибиотик ,съм се сдобила сега с бронхит пневмония  ooooh! ooooh! и още 5 дни съм на АБ ,тоз път аугментин ама и противогъбично ми изписа и АЦЦ и ...вече ми иде да се гръмна ,да не казвам пък как и минингит ще хвана да ровя все в хладилника и то все нережимности. #Crazy #Crazy
То с тез лекарства какъв минус чакам аз след протеини.Абсурд. Crossing Arms

MariDi,и ти ли ,скъпа с +?Аааа ,много станахме . #Crazy
Виж целия пост
# 526
Това е неговото меню за първите 4 ударни дни и първия ПЗ  - вчера:
Понеделник:
Закуска – Дюканско кексче + кис.мляко 0.1%
Обяд: Дюканска пилешка супа
Следобяд: Салата с извара, пуешка шунка и подправки + кисело мляко
Вечеря: пилешка пържолка+ 2 яйца + айран + дюкански крем карамел
Вторник:
Закуска: Дюканско кексче солено + айран
дюкански крем карамел
Обяд: Пилешка супа + рулца с пуешка шунка и извара
Вечеря : Телешки кюфтенца +айрян
дюкански крем карамел
Сряда:
Закуска: Дюканско кексче солено + айран
Обяд: прескочихме го.
Вечеря:  Пиле на грил без кожа + айрян леко подсолен със  копър и чесън
Четвъртък:
Закуска:  Сандвич от Дюканско хлебче, намазан с  овкусена извара и пуешка шунка.
ОбЯд: Желирано телешко.
Вечеря: Желирано телешко + 2 яйца и кола лайт.
Петък:
Закуска:  Сандвич от Дюканско хлебче, намазан с  овкусена извара и пуешка шунка. + чушка
Обяд: Телешко кюфте и салата от домати
Вечеря: Яйца с извара и пилешко месо + айран
Той е от хората тип „камили” преди поемаше много малко течности. Откакто е на режима го насилвам и човека е послушен – изпива по около 2л.течности дневно.
Триците са между 2 и 3с.л. дневно. Не се пропускат.
tonnny_bg пневмонията е доста тежко заболяване, а поражениятавърху организма от антибиотиците са много. Вземи си и пробиотик. Задължително. Дъщеря ми често прави пневмонии, след антибиотиците има доста проблеми особено стомашни. Откакто взима пробиотик заедно с антибиотика и след това, неприятните последици ги няма.
Виж целия пост
# 527
Извини ме, Анаси, ама тоя мъж яде ли ... какво е това меню, бре...ми той мре от глад...тука сме жени и нагъваме като за състезание, еле във втора фаза..а тоя мъж стои гладен, не плюсове, ами плюсища ще има, неговия организъм се презапасява и то сериозно, мъж е, ако на нас ни трябват 1800ккл. , на него му трябват 2400ккл., и какво се очаква, ако намали приема на храна, не стига, че е спрял тестото, червеното месо, ракията, виното, мазнината и сладкишите, ами иии ... една пържолка, едно кюфтенце, па трицки, па карамелче..едничко...хахах...искаш да слабее, ами храни го ... не чакай ...

Гарнирай кекса с шунка, извара, яйце....направи му разкош...
Супа за обяд, я не се излагай, това е първо, а второ...месооо, месооо...обилно, нахрани го тоя човек...
Вечерята, я не се скъпи ...
И с десертите също, поне в началото...я му сготви както се полага...тоя режим иска слугинаж...и мнооо манджа....

Прави му по три с.л. трици ....не го ограничавай...храни го ...

Храната в началото трябва да е обилна, да не "стопли" организма, че е на режим...никакви ограничения в режимните храни, с времето организма сам ще си каже количествата ... никакъв тормоз...

В тоя ред на мисли...не наричайте РЕЖИМА - ДИЕТКА...отвратително е и омаловажаващо... Naughty ooooh! Whistling
Виж целия пост
# 528
Тумбе, кефиш мА ,ш ти звънна! Wink Hug
Виж целия пост
# 529
Дзън, гос'жа СисУн ... нЪл знаЙте, че ви либя ... Heart Eyes

ПП Сори за спама...
Тонинце Hug, бързо да ми се оправяш, ей, никви болежки, пази се миличка... Heart Eyes
Виж целия пост
# 530
Абсолютно подкрепям тумбето и още нещо да кажа : тия телешки кюфтенца от домашна кайма ли са или от готова?Сряда сте пропуснали обяда .Триците да му бъдат 3с.л. на ден ,а водата трябва да е по 0,030мл на кг/тегло.Значи към 2,5л трябва да пие.

Тумбе,благодаря ти,мила.Дано по-скоро се оправим ,че с малкия таз година рекорд постигнахме ,направо се състезаваме кой повече време ще е болен.Аз сега с пневмония,той с ангина. #Crazy #Crazy
Виж целия пост
# 531
Съгласна съм с вас, но това е храната, която той изяжда и се чувства сит.
Не съм му ограничавала порциите, и да пропускаме обяда понякога, ама ние закусваме в 12.00 Embarassed (Работим в къщи и режима ни е малко объркан)
Притеснява ме факта, че отделя доста по-малко течности от колкото изпива.
Е казва че се чувства подут.
А телешките кюфтенца са пълнени с пуешко филе и мааалко кис.краставичка за вкус
- две кюфтенца са равни на 4 нормални. Каймата е мляна от тел.месо.
Триците са 3с.л. или 2.5 - понякога не си изяжда целия кекс  - казва че му е много.
А соленото кексче е "подложено" стабилно с шунка!
Да ви кажа, че аз съм Дюканка - повтарачка и съм доста добре запозната с режима и всичките му там рецепти, задържания и режимни продукти.
Правих диетата преди 3г., но само до втора фаза. До скоро си държах килограмите, но през изминалата зима ги качих и сега съм на поправка.
Имам чувството, че задържа течности.
Виж целия пост
# 532
Анаси, ако задържа течности, нека пие един - два диуретика ... диуретични билки или хапове ... има доста ... да освободи малко течност ... иначе ти си го храни стабилно...Успех...

Тониии...кАк е моя любим малчуган Hug...искам да е във форма за следващата лятна фотосесия...отличен фотограф е  Hug Peace... и много гушки от леля му ДеСА.... Hug Heart Eyes  и бързо да се оправя ... Hug
Виж целия пост
# 533
Tumba_lumba - точно това обмислях и аз, исках да питам дали някой друг не се е сблъсквал с такъв проблем.
За протокола: След обяд бяхме на кафе. Изпихме по 1 кафе, по 2 коли-лайт и по една мин.вода.
Аз се скъсах да тичам до 00, а той нито веднъж.
Ще пробваме с фурантрил.
Благодаря на всички за отговорите   bouquet
Виж целия пост
# 534
Аааа значи със сигурност задържа течности.Той пие ли някакви задължителни хапчета? newsm78

Тумбе,твоят приятел не му спира устата иначе .Дано да се оправи ,че тоз първи клас го минахме на домашно обучение. ooooh!

Малее как се наядох .Утре никакво мерене ,че незнам кво ще видя/ #Crazy
Виж целия пост
# 535
Здравейте!Приемате ли нови членове? Grinning
Да се представя-студентка съм,на 19 години и винаги съм имала проблеми с колограмите.Имам едра структура на тялото,висока съм 171,5 и се чувствам най-добре на 70-71 килограма тегло.В момента съм 85 и тия 15 кила ги качвам ужасно бързо всеки път...и все съм или 70 или 85.Сега съм в сесия,но скоро почвам работа и желая да се вталя за лятото.Започвам от утре!Успех на всички!
Виж целия пост
# 536
Минавам само на бързо да съобщя и бягам

УТРЕ, 10.04.2011,НЕДЕЛЯ В 10:30Ч(сутринта) РУСЕНСКА СРЕЩА НА ВАЗАТА В ПАРКА.

Който иска да заповяда - ще си следя ЛС до към 10ч сутринта, ако някой иска телефон или нещо друго съм насреща.

Хайде лека и мека от мен  Hug
Виж целия пост
# 537

ХА добро утро прекрасници  Hug
отдавна не съм писала,започна и при мене голямото задържане заспах на 74 и не мърдам,
но няма лошо все пак този организъм трябва да свикне с новите си придобивки  Mr. Green
дори и до края на месеца да си стоя на тези килца ще съм супер доволна
пожелавам Ви лек ,усмихнат и отслабващ ден  Hug
а къде изчезна мименситка започнаха да ми липсват нейните козинки и протеинчета,и тя разбира се най-вече нищо че все още нея познавам лично  Hug

Виж целия пост
# 538
Добро утро.Грахче,защо ни изкушаваш ти рано-рано ? newsm78 Joy

lafrancaise,мисля,че режима не е подходящ за теб. newsm78 Все пак ти предстои бременност и раждане ,а режима е икономичен откъм мазнини.Според мен да си ограничиш въглехидратите и сладкото и да включиш спорт.Но Дюкан не се препоръчва на млад организъм. Naughty Може да си докараш проблеми. Thinking

Аз днес не съм се теглила ,че вчера прекалих направо с яденето,обаче днес ще оправя нещата.Плюс това имам нова страст -плетени цветя,така че днес ще се плете,няма да се яде. Joy

Приятна и спокойна неделя от мен! Hug
Виж целия пост
# 539
ей тони вярно че има едни не режимни маслини и кори от лимон  Embarassed
сори другият път ще внимавам повече като сервирам  Embarassed
още веднъж ме извинете, не е нарочно
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия