Пресолена херинга

  • 1 584
  • 3
Здравейте,

вчера за Никулден бях решила да приготвя  херинга. Рибата се оказа осолена (както и хайвера в нея). Осолена та чак горчи. Аз я накиснах във вода за около час, но си остана със същия вкус.
Имате ли някакви идеи с какво мога да смеся месото и хайвера, за да не ги хвърлям ?

П. С. Бях сложила варени картофи около нея и я залях със сметана, но това не беше променило нещата.

Благодаря

Виж целия пост
# 1
Когато е много осолена рибата, аз я накисвам в черен чай - но това преди да се сготви.   chef
ПРи вече сготвена не се сещам нищо.  newsm78
Виж целия пост
# 2
Благодаря ти Simple Smile Поне за другия път ще знам.

Мъжа ми ме похвали за усилието де ама рибката ще срещне плика за боклука май Simple Smile
Виж целия пост
# 3
аз обикновенно обезсолява с картоф ама птова по времем на печене/ варене
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия