Iskam da pitam nqkoi pravil li e banica sus us varianta na Feta Cheese i Cottage Cheese 50 na 50. I ako moje podrobnosti po receptata, kato za nachinae6t banichar Problema e che jiveq v provinciqta i spomenatite prodykti sa nai blizkoto koeto moga da namerq do BG sirene i izvara i nqmam mnogo vreme da poruchvam online. Banicata e za koledno "Pot Luck" parti (vseki nosi neshto sgotveno), i ot dyma na dyma se naloji da obe6taq Bulgarska banica i Baklava. Namerila sum tunki kori i pravih probna Baklava (dobre stana) no s pe4iva nqmam mnogo opit, a banicata si iska chalum.
Molq pomagaite
p.s. ako nqkoi e pravil yspeshna banica sus drygi Usa prodykti kazvaite.
Ste mi se recepta koqto 6te se haresa i 6te e vkysna i stydena ili pretoplena ...ako se naloji da q peka predhodnata vecher.
Mnogo blagodarq na vsi4ki otzovali se