Лидл ::15::

• 110 314
  • 723
# 345
Не е като домашен, но е много вкусен. Утре ще ходим за още. С пресни ягоди е.... мммммммм!
Виж целия пост
# 346
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-E26236D9-0226420B/lidl_bg/hs … sl/4182_15985.htm

Ако говориш за този-опитвали сме го,хубав е. Благодаря. Simple Smile

И ние редовно го купуваме, харесва ни. Днес нали четох и писах състава на лионския, сега си помислих, че на този не съм поглеждала от какво го правят. Ей, вече мнителна станах! Grinning
Виж целия пост
# 347
Похвалвам ролерите , протекторите за ролери и очилата за плуване. Качествени и удобни.
Виж целия пост
# 348
Отскочихме набързо до Лидл тази вечер и олекнахме със 75 лв Whistling Но 15 от тях ще си върнем утре, че банския, който си взех не ми стана, а по-голям нямаше... Купихме палатка, страхотна е и е огромна, малката в във възторг от нея (естествено Simple Smile), и плажна рокличка й взехме, но не от цикламената, на мен лично не ми хареса. Купихме от френския салам с орехи - вкусен е, но е доста солен.

Палатката Simple Smile, роклята
Виж целия пост
# 349
Астера, лесно и бързо ли се сглобява/разглобява палатката? Ние нашата просто я прибрахме. Мъжът ми само погледна схемата и каза "Аааа, добре. Като я направя няколко пъти и ще разбера." Shocked
Виж целия пост
# 350
...
И ние редовно го купуваме, харесва ни. Днес нали четох и писах състава на лионския, сега си помислих, че на този не съм поглеждала от какво го правят. Ей, вече мнителна станах! Grinning
Задължително е да се четат съставките!Здравето ни зависи от това.
Виж целия пост
# 351
Аз с години не бях купувала салами, честно. После като въведоха стандарта купувах салам Стара планина. Не знам дали да вярвам на етикетите, но дано не са лъжливи.
Вече от два месеца обаче купувам от Лидл една пуешка шунка на Пикок. Никак не е евтина, обаче съдържа 93 процента пуешко месо, а на вкус е невероятна. Не знам дали е обсъждана тук, но я препоръчвам.
На моите момичета купих бански- харесаха се.
Виж целия пост
# 352
Астера, лесно и бързо ли се сглобява/разглобява палатката? Ние нашата просто я прибрахме. Мъжът ми само погледна схемата и каза "Аааа, добре. Като я направя няколко пъти и ще разбера." Shocked

Ами моят мъж я сглоби за около десетина минути и разглоби за още по-бързо, отстрани изглеждаше лесно Laughing Но каза, че не си пердставя сглобяване и разглобяване по два пъти на ден за сутрешно и следобедно плажуване за по 2-3 часа...
Виж целия пост
# 353

Ами моят мъж я сглоби за около десетина минути и разглоби за още по-бързо, отстрани изглеждаше лесно Laughing Но каза, че не си пердставя сглобяване и разглобяване по два пъти на ден за сутрешно и следобедно плажуване за по 2-3 часа...
Ако ходите на едно и също място сутрин и следобед  няма нужда да сглобявате/разглобявате по 2 пъти. Никой няма да я вземе. Хората си ги оставят и през нощта дори. Не е като тук.  Peace
Виж целия пост
# 354

Ако ходите на едно и също място сутрин и следобед  няма нужда да сглобявате/разглобявате по 2 пъти. Никой няма да я вземе. Хората си ги оставят и през нощта дори. Не е като тук.  Peace

Звънче, ти май не се усети в коя тема пишеш.  Wink  Никъде не е посочено на кой плаж ще се използва. Остави я на плажа в Обзор и да видим дали ще си я намериш.  hahaha 
Виж целия пост
# 355
Астрея да ви е честита новата палатка и рокля.Много сте сладки в палатката на гърнето. Laughing
А защо не взе цикламената рокля с воланите?Аз не можах да я видя в нашият Лидл нямаше. Simple Smile
Виж целия пост
# 356

Звънче, ти май не се усети в коя тема пишеш.  Wink  Никъде не е посочено на кой плаж ще се използва. Остави я на плажа в Обзор и да видим дали ще си я намериш.  hahaha 

Уффффффф, аз нали съм си морска в гръцката тема Crazy
Виж целия пост
# 357
Simple Smile много мислих и аз за кои плажове става въпрос, по които не се краде, но сега ми стана ясно Hug

Иначе в Лозенец мислим да я ползваме. А цикламената рокличка с воланите не ми хареса, защото много претрупани ми се сториха, но това си е лично мнение.
Виж целия пост
# 358
Препоръчайте ми зехтин и ориз, моля  Peace
Виж целия пост
# 359
Да попитам за някакво разтворимо какао, подобно на Нескуик. Има ли такова, пробвали ли сте и дали е добро? Иска ми се да не е толкова подсладено (сравнявам с Нескуик), но пък да е добро като качество, че има много блудкави. Или да не рискувам и да купя изпитаното.  newsm78 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия