Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога ще се проведе следващата среща във Варна?
Как да определим продължителността на Ударния етап?
Как мога да се справя с проблемите, пред които съм изправен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога ще се проведе следващата среща във Варна?
-
Как да определим продължителността на Ударния етап?
-
Как мога да се справя с проблемите, пред които съм изправен?
-
Как мога да определя дължината на Ударния етап?
-
Какви са мненията за 4-дневно периодично гладуване (4 P/3 F)?

Или си стриктна /и спазваш режима така, както е написан от доктора/ или не си /тогава не си на режима и може да има много отрицателни последствия, макар да не се проявят веднага/.
После се оказва, че нещо не вървиииии, килограмите не падаааааат, не се получава очакваният ефект, започват /не дай, Боже, но и това се случва често, здравословни проблеми вследствие от неточното прилагане/. И защо, според вас? Според мен е точно благодарение на индивидуалните интерпретации. Няма как да сме по-католици от папата! Няма как да готвиш пилешка супа и да очакваш да се получи крем карамел. Няма как да следваш филология и да очакваш да получиш диплома по математика.

Днес мисля да съм с рибно меню, че да видим - кой кого.
Опитах се да обясня,че не ме интересува кой го съди,аз съм приела диетата доброволно,не е като да ми е опрял пистолет в челото да се водя по неговия акъл...
цикъла се опита да ме откаже от Дюки ама немааа ..
То точно заради такива експерименти се налага да го съдят Дюкан... човека калкулатор е дал... Колкото и да ми се иска да съм отново 50кг. знам, че няма как да стане... била съм на 17год. тогава, сега съм на 30г.