Важното е да си последователен, когато искаш да наложиш някакъв режим. А при тебе беше наложително, защото наистина Андрей спеше много малко. А ти се пази като излизаш навън - намятай си нещо отгоре. 

А за рахит изследванията дават категоричен отговор, прави се кръвно изследване за серумни нива на калций, фосфор и алкална фосфатаза. Ние скоро ще ги правим тези изследвания защото вече не давам Вигантол заради фонтанелата и лекарката иска поне да следим нивата да не направи пък рахит. Малко е кофти, че трябва да е венозна кръв, но ме увери, че няма да има абсолютно никакъв проблем с взимането.
Нали няма някакви други обезпокоителни признаци? Зарчето също не иска по корем, трябва да го разсейвам с нещо, за да стои без да плаче (макар че върху моя корем стои мирен, дори се смее). Мрънка не само вечер, но и половината нощ, но при нас са колики. Помага обръщането настрани
Ако ще ходиш на психиатър, брой ме и мен, от най-малкото нещо ми се изправя косата 
Аз съм с "обущарски гърди"
При мен не се наложи операция, ходих на едни не особено приятни масажи и гимнастика, криво-ляво ми изправиха гръдния кош, но си стои леко вдлъбнат, макар не си личи толкова заради гърдите. От гимнастиката помня, че ме караха да мушна пръчка отзад през лактите и да ходя така, можеш да го караш по малко. 

Калоян,уж везничка,ама ние с баща му,че едната баба и единия дядо + прабабата сме скорпиони,та той си проявява характер също.
Еееее много ми е смешно
))

Ако видите някоя откровена глупост, противоречие или нещо такова, казвайте (ако го прочетете, разбира се 
Не стига, че спи нощем, пък и пауза. Препоръчани теми