Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не иска да суче

  • 297
  • 7
Юлиан е на 1г. и 2 мес. Доскоро го кърмех в 8ч. вечерта, в 11-12ч. вечерта и в 6 ч. От 3 дни реших да му спра кърменето в 11-12ч. Той и без това не се събуждаше... Тогава му поникна и 4-тия зъб. От няколко дни е крив, мрънка. Още не се успокоил, макар че му изникна зъба. Тази сутрин се събуди с хрема и малко температура. Вчера в 8ч. вечерта категорично ми отказа да суче, в 6ч. сутринта - същото, днес в 8ч. вечерта пак не ще. Реве като види гърдата и се дърпа.
Преди седмица се изцедих преди нощното кърмене, за да видя колко суче, оказа се - 20г от двете гърди.
Какво става? Решил е да се отбива или го вбесява хремата? Ние имаме непоносимост към краве мляко и наистина ми се искаше да го кърмя още 1-2 месеца. То отбиване сега или след 1-2 месеца, все тая, но ми се иска да знам какво става. Може ли някой да ми изясни ситуацията?
Виж целия пост
# 1
Някъде около тази възраст ние минахме през кърмаческа стачка и това през което минавате ми прилича на това. Пробвай да кърмиш при сънено състовние на бебето или на тъмно и тихо място.
Виж целия пост
# 2
Не мога да ти помогна от опит, но по принцип когато е болничко детето няма апетит и често отказва да яде каквото и да е - мисля и кърмата не прави изключение като нормална храна. Не го насилвай, усигури му спокойствие и мисля ще превъзмогнете момента стига да искаш.
Виж целия пост
# 3
Ами аз мисля,че е от зъбчето и хремата . Запушва му  нослето и не може да диша ,докато суче.Сигурно е период.Щом имате алергия не се предавай,ще го пребориш мъника! Peace
Виж целия пост
# 4

Струва ми се, че щом е на 14 мес е вероятно да иска да се отбива.  Аз на твое място не бих го насилвала.  Предложи му пак след като му мине хремата, но ако и тогава не иска...
Виж целия пост
# 5
Някъде около тази възраст ние минахме през кърмаческа стачка и това през което минавате ми прилича на това. Пробвай да кърмиш при сънено състовние на бебето или на тъмно и тихо място.

Не знам защо ми се е видяла друга възраст Embarassed. Така, че моето мнение не е актуално.
Успех.
Виж целия пост
# 6
 Wink И моето момиченце на вашата възраст правеше така . Тогава и аз като теб се изцедих и реших , че е гладна  Sad , но истината при нас се оказа друга Simple Smile. Мама я разбра на другия месец с теста за бременост Simple Smile.
Имай в предвид , че това което можеш да изцедиш не е наличното количество , а само ориентир колко си добра с помпата . Основното количество кърма се образува по време на сученето  така че твърде вероятно е  хремата да го дразни newsm78
  bouquet
Виж целия пост
# 7
Много благодаря, мами.
Май че проблемът ни е от зъбите. Вчера сутринта сука добре, а снощи не искаше. Рева като луд и заспа чак след като го намазах с гелче за зъби. Тая вечер се изцедихме и папка от чашката. Ако трябва, ще караме така, докато мине хремата и избият зъбите, после ще видим.

Успех на всички.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия