Моята вътрешна част на бедрата също въобще не ми харесва - като желе е, а спортувам.
Убеждавам се, че някои зони, към които сме предразположени да са ни проблемни, се повлияват минимално от всякакви усилия.
Пробвала съм какви ли не упражнения, храня се здравословно..
Принцеске, ако успееш да се организираш за липосукцията, ще е супер, защото ще получиш бързо желаните резултати.
Ти към нормална или лазерна си се насочила?
Цялостно изглеждам по-добре, но проблемните зони не се повлияват. За това не виждам нищо лошо да се подложа на интервенция.
Ако успея да се организирам, ще изглеждам добре за летните плажове.
Това ми е мечта да изглеждам супер на плажа, че ми е писнало да си крия корема с шал!
Само избирай добре къде да си я правиш, че това е най-важното!
? Нищо. Нямам планове. А и аз съм леля, на 42 съм вече
.
? Нищо. Нямам планове. А и аз съм леля, на 42 съм вече
.
Докато се поддържаме и се борим с годините, можем да изглеждаме млади и красиви! Иначе за интервенциите си права и аз съм твърдо "за" всякакви естетични процедури, които биха ни възвърнали самочувствието.
4 дена тренировки е доста добре и казваш, че не виждаш никакъв ефект, така ли?
. Иначе не се оставям
....почвам да боксувам вече
, но драпам....Тренировките ми поддържат тялото като цяло и не мога да се оплача за цялостната си визия, но точно в тази област не вършат никаква работа или съвсем минимален ефект имат, кой каквото да ми каже. Даже нямам нищо против да снимам, обаче много ми е досадно това качване на снимки. Трябва да се чудя къде да ги качвам, за да ги постна тук. Как да е....
Иначе мисля, че обикновената липосукция е към хиляда и нещо лв, не е толкова много. А колкото до спорта много добре правиш - той е най-добрият начин за поддържане на тонуса, здравето, младостта и красотата.
Предпочитам лазерната, защото ще си спестя възстановителния период. Не за друго, а защото съм доста ангажирана. Ако не бях толкова заета, бих се подложила и на обикновената липосукция. За нея също мисля, че мернах някакви отстъпки и то май бяха големи. За спорта ви подкрепям момичета, трябва да си поддържаме тялото и с повече движение, а не да мързелуваме.
Още малко и ще дойде време за моренце!
Препоръчани теми