Амиии така.....Значи майка ми се прибира от чужбина днес и решех да я изненадам с готово ядене.Въпросът е,че нямам никаква идея как се готви.Мога да правя скари и тем подобни ама с готвенето никакъв ме няма .Реших да се спра на постен гювеч, защото нямам размръзено месо , а и има някакъв буркан от баба с всякакви заленчуци и майка ми един беше споменала,че е тъкмо за гювеч.А между другото знам, че сигурно има много такива теми от които изчетох много,но ми трябва някой да ми обясни като на малоумен като например на колко градуса да се пече,на каква позиция във фурната и т.н.Четох, че зеленчуците трябва да се запържат в тиган и да ги слагам един по един ,но при мен всичко е наблъскано на едно място(в буркана).Та ако някой може да ми обясни как да го сготвя това "чудо" за мен ще съм много благодарен.