Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Близнаци еднояйчни или двуяйчни

  • 9 997
  • 3
Здравейте бременна съм в 10 гестрационна седмица, преди 2 седмици ходих на втория същински преглед, тъй като първия път се видя само едно плодно сакче,беше рано и ми каза да отида след 20 дена и като отидох 2рия път  се оказа че съм бременна с близнаци.По какво се разбра дали са еднояйчни или двуяйчни,в рода нямаме близнаци и се чудя как е станало, знам че е много рисковано, може ли да ми дадете съвет с какво да се храня ,дали да приемам повече Ф. Киселина, и какви изследвания е хубаво да направя. Доктора при който съм ми каза чак на 21 ноември ще е следващия преглед и тогава чак изследвания, което е доста далеч.
Виж целия пост
# 1
Според мен са двуяйчни, защото са в отделни сакчета. Ако имаше едно сакчет (тъмно петно) и там имаше две точици, щяха да са еднояйчни.
Аз не съм разбирач, така че ако някой друг се изкаже по различен начин, По-скоро другото е вярно Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Честито!Не се паникьосвай излишно-ако започнеш да търсиш лошото,то всяка една бременност може да е рискована.
Цитат
и се чудя как е станало
Simple Smile))-това много ме разсмя,как ли ще е станало:)))
Има теми за близнаци,запиши се и ги гледи,ще видиш,че не е толкова страшно:)
Виж целия пост
# 3
Според мен са двуяйчни, защото са в отделни сакчета. Ако имаше едно сакчет (тъмно петно) и там имаше две точици, щяха да са еднояйчни.
Това е голяма рядкост близнаци да делят едно сакче!
На този етап, не знам дали има някой, който може да каже дали са еднояйчни или двуяйчни.

Ако по време на овулацията си отделила две яйцеклетки, вместо една, значи са двуяйчни. Ако си отделила само една, но не се е разделила правилно - то тогава са еднояйчни. Просто казано
Ако на ехографа (като му дойде времето) кажат, че децата са разнополови, значи са двуяйчни. Ако са еднополови, може да са и еднояйчни и двуяйчни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия