Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Новородено и вяло сучене от гърда

  • 5 270
  • 1
Синът ми се роди на 21.11 в 38ма седмица и още от самото начало почти отказва да суче. Трудно захапва гърда, маха с глава с отворена уста, но просто не захапва зърното. Когато все пак успее да захапе прави само 2-3 сукателни движения и спира, само си я държи в устата. В редките случаи, когато все пак суче по малко пак е много вяло сукане по 2-3 минути с чести прекъсвания и много бързо заспива. Има лека жълтеница и дори и когато пие от шише пак е така вяло и заспива бързо. Опитвах кърмене в различни пози и не помага, изцеждам гърдите си и му давам кърмата от шише, но вече започва да не му стига, налага се да дохранвам и се притеснявам, че скоро съвсем ще се отбие и ще ми спре кърмата. С първото си дете не съм имала подобен проблем, кърмих до година и нещо и не смятам, че проблема е с гърдите или формата на зърната. Моля за съвет.
Виж целия пост
# 1
Здравейте, Rose Rosy!

Съжалявам, че чак сега се включвам в темата ви.
От задаването на въпроса е минал 1/2 месец и верятно ситуацията се е променила доста. Надявам се междувремнно да сте се свързала с нас чрез други канали (национален телефон, е-мейл, фейсбук).

В случай, че все още имате нужда от информация, ще се радвам да споделите, каква е сегашната ситуация.

Поздрави и лека вечер
Мария
ЛЛЛ Лидер-консултант по кърмене
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия