Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

  • 77 851
  • 739
                      С пожелания да няма тема 4, а всички да пишем в други, където ще  споделяме как щастливо си бременеем ! Вече си имаме бъдещи мами, но засега няма да започвам списък, тъй като само MERCEDES ми писа.И на нея, и на останалите -лека и безпроблемна чак до пухкав финал!   Както обещах- от мен "картинките ", сега чакам от вас поредица + тестчета! Надявам се и аз да се включа, че много искам една кокона като тази          Стари: тема1 http://m.bg-mamma.com/?topic=992002; тема 2 http://m.bg-mamma.com/?topic=1003289   
Виж целия пост
# 1
bubanka, luckylucky -  как сте, денят беше важен за вас, чакаме добри новини!
Виж целия пост
# 2
Тема 3 за щастие 🍀☀🌈
Нас ни чака тези дни нова среща в нова клиника и ще е последната смяна на клиника, дано ни е на късмет. Отчаяно ми е като цяло, защото доверието към репродуктивните доктори се изпари!
Виж целия пост
# 3
Днес си прибрах два хубави / по думите на ембриолога/ 5 дневни ембриона . Тези единствено са оцелели от четирите. Няма замразени. Здраве да е. Кръвен тест на 24.01.
Виж целия пост
# 4
Супер,luckylucky,  ето откъде ще дойде едно + тестче!                                        Вики,  вече незнам кое е по-добре -понякога като вярваме много -не става, а когато сме най-отчаяни, вземе, че стане!
Виж целия пост
# 5
Дано няма празно в темата вече! Лъки, успех🤰🏻
Виж целия пост
# 6
Пухче, благодаря за новата тема! Hug
Бубанка, от вчера те мисля, надявам се, че всичко е минало добре! Hug
Лъки, късмет ти желая! Дано скоро да се похвалиш с положителен резултат! Hug
Вики, аз само от реп., още не съм се отчаяла, иначе всички други отдавна ги зачеркнах. Щяха да вкарат мъжа ми за няма нищо в болницата преди Коледа, то кой ги назначава тези хора за лекари се питам, страшна некомпетентност и алчност да източат някоя здравна пътека, направо ми се гади от тях.
От цялото си сърце ти стискам палци!
Не се отчайвай! Много късмет ти желая! Hug
Виж целия пост
# 7
luckylucky, супер! Стискам палци!

ВикториА не се отчайвай момиче. Винаги имаме трудни моменти и дребни хора, които злобеят на щастието на другите. Не се отчайвай всичко ще се нареди, трябва само да вярваш в това. Аз всеки ден си казвам, че най-хубавото предстои.

Сетих се да ви споделя нещо. Скоро бяхте обсъждали как да лекувате мигрени и главоболие в следствие на хормоните. Скоро преоткрих акупресурата. С няколко минутен масаж на определени точки на главата и ръцете успях няколко пъти да ликвидирам ужасна мигрена.  Утре ще снимам от книгата точките, ако някой иска да пробва.
Виж целия пост
# 8
Много Ви благодаря, за съпричастността.

Mikkey, тези мигрени са гадна работа, ще чакаме да споделиш.

Сиси, вие какво ще правите сега? Каква е следващата стъпка... доктора какво казва?
Виж целия пост
# 9
Момичета благодаря ви, че ме мислите Heart
Днешния понеделник беше изпълнен само с положителни емоции за мен.
Сутринта първо ходихме да си направим термин за сватбата Heart
После отидохме в клиниката за пункцията,на мен изобщо не ми беше притеснено,за разлика от ММ Thinking

Последно в петък на прегледа док.ми беше казал,че имам 3 фол.и аз вътрешно си мислих,че поне един минимум ще е празен,незная защо си го мислих де.

Упойката беше лека,направиха пункцията за около 15-20мин,аз се събудих веднага след това,гладна като вълк хи-хи ,донесоха ми чайче и бисквитки,и тъи като кръвното ми беше ниско сестрата каза да полежа поне още час.Аз направо си заспах и сънувах странен сън,много рядко сънувам и не вярвам в сънища,сънувах че съм в някаква много ,много светла стая,обляна в слънчеви лъчи и аз съм се изпънала в шазлонг срещу светлината Sunglasses
Но сестрата ми развали кефа, събуди като пусна уреда да ми премери кръвното.Носеше резултатите и листи в които записва стойностите на кр.налягане и пулса и т.н.Аз я попитах дали случайно не знае какво са пунктирали,а тя даже ми показа и листа със записките на док.
Ето тук вече онемях,и не повярвах на очите си.Вместо 3 фол.,са пунктирали 4 и всичките с яйциклетки, празен ф.е нямало.После имахме разговор с док.какво ще следва по-нататък.Утре към 14 ч.трябва да се обадя да кажат колко Я.са се оплодили.Каза ми да пия ибупрофен ако имам болки,но за сега са като ПМС,търпят се.И Progestan 3×2 вагинално,но в упътването пише,че меките капсули Progestan се пият,а не пиша ,че са за влаг.употреба,може ли така да е Thinking ?

Лъки успех и + + + резултат ,та после и Heart Heart
Виж целия пост
# 10
bubanka75 хубави новини. Бъди спокойна, всичко ще се нареди. Успех и от мен.
Виж целия пост
# 11
Бубанка чудесни новини! Стискам палци.
Утрогестана може да се слага вагинално. Даже док ми беше казала, че така по-добре се усвоява. Като ги сложиш сутрин само полежи 30-40 мин да си се разтворят. Другото изтича навън.
Виж целия пост
# 12
Никога не съм ползвала Утрогестан,  та ми стана интересно, че при него трябва да се лежи, а при Кринон гела трябва да се движиш поне 20 мин., за да се усвои. Нищо общо.           Бубанка, дано всички се оплодят и развият в чудесни бластоцисти!
Виж целия пост
# 13
утрогестана може да се пие, но има ефекти, аз лично се чувствам замаяна и ми се спи.
а и като се пие минава през черния дроб и вреди.
вагинално е по-добре, и казват че се усвоява локално по-добре.
аз не съм лежала, ставам сутрин, баня и го слагам и потеглям на работа.
ама си е мазаница с него  Crazy
Виж целия пост
# 14
Прогестан ( него споменава Бубанка) и Утрогестан едно и също ли е? Ясно ми е, че и двете са прогестерон, ама различни лекарства ли са
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия